• Mali teniser Đura Kotur i njegovi veliki rezultati

  Đura Kotur mali teniser iz Inđije član TK “Elita” osvojio je drugo mesto na Državnom prvenstvu u tenisu za dečake i devojčice do 12 godina. Ovim rezultatom plasirao na Evropski kup u Turskoj i Portugaliji koji se održava u julu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mali teniser Đura Kotur i njegovi veliki rezultati
  Foto: privatna arhiva

  Grad Pirot, Sportski centar i Teniska akademija Todorović bili su organizatori Državnog prvenstva u tenisu za dečake i devojčice do 12 godina.

  U konkurenciji dečaka pobednik je Nikola Jotić iz Beograda, koji je bio bolji od Đure Kotura iz Inđije rezultatom 6/2 i 6/1.

  Tri prvoplasirana takmičara iz obe konkurencije postali su reprezentativci i već u julu igraju Evropski kup u Turskoj i Portugaliji.

  Đura Kotur, trenira 8 godina. Njegovu karijeru beleži osvojen Kup Srbije do 10 godina, Prvenstvo Vojvodine do 10 godina i plaketu za priznanje za najboljeg igrača u 2022. godini. On je prošle godine osvojio prvo mesto na međunarodnom teniskom turniru u Dubaiju.

  Član teniskog kluba “Elita” iz Inđije koji radi sa najmlađima i trenutno je jedan od najbrojnijih klubova u Srbiji. U ovom klubu trenira oko 70 dece uzrasta od 4 do 14 godina.

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport