• Maradik: Gori divlja deponija, opet (VIDEO)

  Meštani Maradika nakon jučerašnjeg i danas imaju problem sa požarom na divljoj deponiji koja se nalazi na samom kraju ulice Žarka Zrenjanina, 50 metara od kuća. Divlja deponija prema rečima maradičana često gori, konačno rešenje nije na vidiku. Sa druge strane v.d direktora JKP „Komunalac“ Dušan Lemajić za IN Medija kaže da je rešenje da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Maradik: Gori divlja deponija, opet (VIDEO)

  Meštani Maradika nakon jučerašnjeg i danas imaju problem sa požarom na divljoj deponiji koja se nalazi na samom kraju ulice Žarka Zrenjanina, 50 metara od kuća. Divlja deponija prema rečima maradičana često gori, konačno rešenje nije na vidiku. Sa druge strane v.d direktora JKP „Komunalac“ Dušan Lemajić za IN Medija kaže da je rešenje da meštani smeće odlažu na uređenu deponiju i najavljuje ponovno čišćenje divlje deponije za subotu 9. jul.

  Video: Maradik 06. jul 2022. godina

  – U maju je gorela 3 puta, ovog meseca dan za danom. Kad pozovemo vatrogasce oni dođu i ugase. Prošli put nisu odmah stigli vatrogasci pa su ljudi bagerom nasipali zemlju da se ne proširi na kuće, mislim da je JKP „Komunalac“ poslao bager. – kaže za IN Medija meštanka čija je kuća na 50 metara od deponije.

  Ona kaže da deponija često gori, da danas vetar pomaže u širenju požara i da su uplašeni za svoje kuće.

  Foto: Maradik 06. jul 2022. godina

  Dušan Lemajić v.d direktora JKP „Komunalac“ za IN Medija kaže da postoji rešenje a to je da meštani odlažu smeće na uređenu deponiju.

  – Vatrogasci su na tetenu, upravo je krenula i druga ekipa. Jedino rešenje je da se sneće odlaze na gradsku deponiju koja je udaljena svega 5 kilometara i ulaz je slobodan. – kazao je Lemajić.

  Foto: divlja deponija Maradik nakon čišćenja

  On ističe da je divlja deponija u Maradiku čišćenja nebrojano puta ali da se vremenom opet oformi, sledeće čišćenje je planirano za subotu 9. jul.

  V. Marinčić ( IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]