• Mesečne karte za voz od 1. aprila – tada kreću i pune cene karata

  Na pruzi Beograd-Novi Sad danas je počeo redovan putnički saobraćaj, a svakodnevno će biti po 16 polazaka iz Beograda i iz Novog Sada. Regio vozovi staju na 10 stanica među kojima je Inđija. Ono što je novina u putničkom voznom saobraćaju, jeste da je ukinuta stanica Čortanovci, a pre samog zatvaranja pruge 2018. godine ukinuta […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mesečne karte za voz od 1. aprila – tada kreću i pune cene karata

  Na pruzi Beograd-Novi Sad danas je počeo redovan putnički saobraćaj, a svakodnevno će biti po 16 polazaka iz Beograda i iz Novog Sada. Regio vozovi staju na 10 stanica među kojima je Inđija. Ono što je novina u putničkom voznom saobraćaju, jeste da je ukinuta stanica Čortanovci, a pre samog zatvaranja pruge 2018. godine ukinuta je stanica Čortanovci Dunav kao i stanica Inđija pustara.. Čortanovčani će moći da koriste vozni saobraćaj isključivo sa stanice Beška, te je u rekonstrukciji pruge ovo mesto najviše pogođeno ukidanjem čak dve stanice na njihovoj teritoriji.

  Nova stanica u Beški nalazi se na lokalnom putu koji vodi do Čortanovaca. Ona je namenjena stanovnicima oba mesta, imajući u vidu da ukinuta železnička stanica u Čortanovcima.

  Tokom gradnje brze pruge kroz Bešku, ukinuta je stara železnička stanica, izgrađena 1918. godine, tako da vozovi na ovoj deonici prolaze 500 metara metara severozapadno od nekadašnje stanice.

   Regio vozovi koji će stajati u usputnim stanicama duž brze pruge imaće po devet polazaka iz Beograda i iz Novog Sada, a polaze u 6.00, 7.00, 9.03, 11.00, 13.00, 15.15, 17.03, 19.10 i 22.20. Iz Novog Sada polazak je u 5.28, 7.46, 9.02, 11.01, 13.00, 15.17, 17.03, 19.16 i 21.01.

  Cena karte u promotivnom period, koji je do kraja marta, od Inđije do Novog Sada 133 dinara, dok je od Inđije do Beograda cena karte 170 dinara u jednom pravcu. Regularna cena karte nakon promotivnog perioda do Novog Sada biće 180 a do Beograda oko 200 dinara, informacija je koju je IN Medija dobila na prodajnom šalteru u Inđiji.

  Mesečne karte, prema rečima šalterske radnice, još uvek nisu u prodaji a njihovo izdavanje počeće nakon promotivnog perioda odnosno od 1. aprila. Još uvek nisu poznate cene mesečnih karata ni da li će izdavanje istih biti prema “staroj” proceduri,

  Jedini način da se putnici informišu o ceni karata, kašnjenjima i redu vožnje jeste da pozovu „Call centar“ Srbija voza jer telefon na železničkoj stanici u Inđiji nije u funkciji. Isti problem je i na stanicama u Novoj i Staroj Pazovi, Beška, Petrovaradin. Karte mogu da se kupe putem web i mobilne aplikaciјe „Srbiјa Voz“, čime se dobija popust od 5% na ukupnu cenu karte.U Inter City vozu se ne vrši izdavanje voznih karata, već samo kontrola validnosti putem mobilnih terminala i prodaјa karata za bicikle i prekomerni ručni prtljag. U Regio vozovima vozopratno osoblje će ispostavljati vozne karte po cenama sa blagaјne.

  Putnicima bez karte neće biti dozvoljen ulazak u voz, kažu u Srbija vozu.

  Regio ekspres vozovi na relaciji Beograd Novi Sad trenutno neće saobraćati.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lokalna SNS vlast opet napada novinare IN Medija

  Lokalna vlast reagujući na tekst našeg portala u kom se navodi da se od 11. marta niko nije obratio Sistemu 48, uputila je saopštenje u kom optužuje IN Medija da je „primer manipulacije […]