• Microsoft uvodi tabove u File Explorer na Windowsu

  Majkrosoft uskoro uvodi tabove (kartice) u File Explorer na novom operativnom sistemu Windows 11. Dodavanje kartica u Files Explorer omogućava korisnicima da otvare više foldera u jednom prozoru. Funkciju kartica je Majkrosoft prvenstveno testirao na Windowsu 10, ali je u međuvremenu projekat otkazan. Očigledno se čekalo da se implementira u novu verziju OS-a. Kartice su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Microsoft uvodi tabove u File Explorer na Windowsu

  Majkrosoft uskoro uvodi tabove (kartice) u File Explorer na novom operativnom sistemu Windows 11.

  Dodavanje kartica u Files Explorer omogućava korisnicima da otvare više foldera u jednom prozoru. Funkciju kartica je Majkrosoft prvenstveno testirao na Windowsu 10, ali je u međuvremenu projekat otkazan. Očigledno se čekalo da se implementira u novu verziju OS-a.

  https://twitter.com/WithinRafael/status/1501675774847246337

  Kartice su dugogodišnja želja mnogih korisnika zato što predstavljaju praktičan način rada i organizacije. MacOS već dugo ima ovu funkciju i uvek se ističe kao jedna od prednosti Findera u odnosu na File Explorer.

  Korisnici su već godinama unazad naviknuti na korišćenje tabova u svojim Internet pregledačima i nova funkcija bi trebalo da bude intuitivna i prirodna.

  Kako prenosi Verge, novu funkciju je prvi otkrio programer Rafadel Rivera u Insajder programu Windowsa.

  Stefan Simonović/nova.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA