• Mihajlović: Nisam pristajala da budem pion, sa ili bez SNS-a – ima vremena

  – Nisam pristajala da budem pion, to je možda razlog zašto smo danas ovde. –  rekla je Zorana Mihajlović na oproštajnoj konferenciji za novinare kao ministarke rudarstva i energetike. Ona je ocenila i da neće više imati drugačijeg jedinog „tona iz vlade“ koji se do sada imao. Zahvalila se medijima na profesionalnom praćenju njenih dosadašnjih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mihajlović: Nisam pristajala da budem pion, sa ili bez SNS-a – ima vremena

  Nisam pristajala da budem pion, to je možda razlog zašto smo danas ovde. –  rekla je Zorana Mihajlović na oproštajnoj konferenciji za novinare kao ministarke rudarstva i energetike.

  Ona je ocenila i da neće više imati drugačijeg jedinog „tona iz vlade“ koji se do sada imao.

  Zahvalila se medijima na profesionalnom praćenju njenih dosadašnjih aktivnosti:

  I vama koji ste bili pravi profesionalci i vama koji ste me sklanjali i zabranjivali, opet vam hvala jer sam bila samo bolja u odnosu na ono što sam u medijima videla. – rekla je.

  Novoj ministarki rudarstva i energetike poželela je sve najbolje i dodala da misli da ni njoj neće biti lako.

  Ni meni nije bilo lako, nisam pristajala da budem pion i to je možda razlog što smo danas ovde. Nemam razloga da žalim ni za čim, ja sam u Vladi 10 godina, iza mene stoje rezultati i stoji sve što smo zajednički radili. – rekla je Mihajlović.

  Upitana da li će ostati u SNS ona je rekla:

  Što se tiče SNS-a, danas je dan da se svedu računi i podvuče crta, ne da pričamo o tome. O tome kako – sa ili bez SNS-a – ima vremena. Mislim da će i meni biti lakše da ne gledam neke ljude koji iskorišćavanju SNS kao svoj džuboks za bogaćenje, kao što će i njima biti lakše da ne gledaju mene. – rekla je Mihajlvić a prenosi N1.

  Naslovna: NALED

  Izvor: N1

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]