• Milion dinara nagrade za najbolju ideju imena brzog voza u Srbiji

  Konkurs pod nazivom „Pusti inspiraciju da te vozi“ za ime i logo novog brzog voza u Srbiji otvoren je i trajaće do 21. februara. Pobednička ideja biće nagrađena sa milion dinara. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, na konferenciji za medije u Železničkom muzeju u Beogradu, pozvao je sve talentovane ljude da učestvuju na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Milion dinara nagrade za najbolju ideju imena brzog voza u Srbiji

  Konkurs pod nazivom „Pusti inspiraciju da te vozi“ za ime i logo novog brzog voza u Srbiji otvoren je i trajaće do 21. februara. Pobednička ideja biće nagrađena sa milion dinara.

  Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, na konferenciji za medije u Železničkom muzeju u Beogradu, pozvao je sve talentovane ljude da učestvuju na konkursu jer će, kaže, na taj način dobiti priliku da njihovo ime bude upisano u dugu tradiciju srpske železnice, prenosi RTS.

  Napomenuo je da će se, kada brza pruga bude puštena, od Beograda do Novog Sada stizati za 30 minuta i to najboljim vozovima u svojoj klasi na svetu i najkvalitetnijom prugom u istočnoj Evropi.

  Podsetio je da je brza pruga od Beograda do Novog Sada deo buduće brze pruge koja će povezati Beograd i Budimpeštu, navodeći da će to biti prilika za turiste koji posećuju mađarsku prestonicu da lakše dođu do Subotice, Novog Sada, Beograda i bolje upoznaju našu zemlju.

  Momirović dodaje da je to od velikog značaja i za naše građane, koji će brže i lakše stizati do mađarskih gradova.

  – To je pravi vid pridruživanja EU i pravi vid povezivanja sa EU. Pozivam sve ljude da se prijave, da pošalju svoja kreativna rešenja i da učestvuju u stvaranju istorije – istakao je ministar.

  Proglašenje pobednika biće 3. marta.

  Naslovna fotografija : instagram profil budućnostsrbijeav

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]