• Ministarka poljoprivrede: Preko e-Agrara prijavljeno 267.000 gazdinstava

  Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković je danas rekla da se preko e-Agrara do sada registrovalo 267.000 aktivnih poljoprivrednih gazdinstava. – Stalno se provlači da imamo starije ljude, da su to starije generacije, da su digitalno nepismeni. Ako se već 267.000 poljoprivrednika prijavilo, mislim da to govori da mi nismo digitalno nepismeni. – rekla je ona za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ministarka poljoprivrede: Preko e-Agrara prijavljeno 267.000 gazdinstava

  Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković je danas rekla da se preko e-Agrara do sada registrovalo 267.000 aktivnih poljoprivrednih gazdinstava.

  Stalno se provlači da imamo starije ljude, da su to starije generacije, da su digitalno nepismeni. Ako se već 267.000 poljoprivrednika prijavilo, mislim da to govori da mi nismo digitalno nepismeni. – rekla je ona za RTS.

  Ponovila je da „e-Agrar služi da prepozna pravog poljoprivrednika i da mogućnost prevare svede na minimum“.

  Registracija i obnova registracije poljoprivrednih gazdinstava, bez koje poljoprivrednici ne mogu da konkurišu za subvenicje, od ove godine obavlja se isključivo elektronski, preko e-Agrara, što za starije, sa nedovoljno informatičkog znanja predstavlja veliki problem, naveo je RTS.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/poodbor-za-poljoprivredu-primenu-eagrara-pomeriti-za-godinu-dana/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija