• Mirjana Bobić Mojsilović: Inđija zaslužuje da ima ovakvu atrakciju poput “Keltskog sela”

  Večeras je u tematskom parku “Ketlsko selo” organizovano književno veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović. U razgovoru sa našim sugrađankama, koje su rešile da veče provedu uz razgovor sa književnicom,  saznajemo da je “manjkalo” muškog dela publike ali da to nije pokvarilo utisak jedne prijatne večeri. – Prvi put sam ovde i prijatno sam iznenađena. Čitala […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mirjana Bobić Mojsilović: Inđija zaslužuje da ima ovakvu atrakciju poput “Keltskog sela”

  Večeras je u tematskom parku “Ketlsko selo” organizovano književno veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović. U razgovoru sa našim sugrađankama, koje su rešile da veče provedu uz razgovor sa književnicom,  saznajemo da je “manjkalo” muškog dela publike ali da to nije pokvarilo utisak jedne prijatne večeri.

  Prvi put sam ovde i prijatno sam iznenađena. Čitala sam o Keltskom selu mada nisam očekivala da je to čitav jedan autentičan kompleks u kom imaš osećaj da si se vratio u istoriju.

  Kada je reč o književnici Mirjani Bobić Mojsilović, naša sagovornica kaže da je bilo očekivano prijatno.

  Mrijana je bila spontana i vesela, i ona je primetila da su u publici uglavnom žene ali je pozdravila onu četvoricu prisutnih muškaraca. Drago mi je što sam sa prijateljicom bila.

  Književnica Mirjana Bobić Mojsilović je na samom početku druženja istakla da je srećna što se sa publikom može videti u otvorenom prostoru.

  Sam prostor je fantastičan, i Inđija zaslužuje ovakvu jednu atrakciju. Srećna sam što smo se baš ovde, večeras sastali da popričamo – rekla je prisutnima Bobić Mojsilović.

  Podsetimo, Mirjana Bobić Mojsilović je izjavila da u Srbiji nema podršku i da niko ne piše o uspehu koji njene knjige postižu u inostranstvu. Trudi se da ne pravi kompromise i da bude nezavisna zbog čega živi teže, ali je zadovoljna jer je slobodna. Inspiraciju za svoje priče nalazi na dalekim destinacijama na koje najčešće zimi putuje.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura