• Mitrović: Nemam ništa protiv protesta do Pinka, organizatori neka dođu do moje kancelarije

  Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović oglasio se na Tviteru nakon najave organizatora protesta „Srbija protiv nasilja“ da će se u subotu 1. jula okupljeni prošetati do zgrade te televizije Navodi da nema ništa protiv toga, ali da „u zgradu neće moći da primi sve“. – Organizatori Đilas, Aleksić, Ćuta i Zelenović mogu svakako doći do […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mitrović: Nemam ništa protiv protesta do Pinka, organizatori neka dođu do moje kancelarije

  Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović oglasio se na Tviteru nakon najave organizatora protesta „Srbija protiv nasilja“ da će se u subotu 1. jula okupljeni prošetati do zgrade te televizije

  Navodi da nema ništa protiv toga, ali da „u zgradu neće moći da primi sve“.

  Organizatori Đilas, Aleksić, Ćuta i Zelenović mogu svakako doći do moje kancelarije, znaju dobro gde me mogu naći, jer za ovih 30 godina, neki od njih nisu iz nje izlazili. I nije im smetao ni rijaliti ni bilo koji drugi program. Takođe, tom prilikom, mogu da mi pojasne šta još mogu uraditi za decu, posebno za decu bez roditeljskog staranja, a i voleo bih da me upoznaju sa tim šta su oni uradili za one koji će svakako naslediti sve nas. – istakao je Mitrović u objavi.

  Što se tiče uređivanja programa televizije Pink, on dodaje da to ne može biti tema jer program najgledanije televizije u Srbiji uređuje on, a ne Đilas, Aleksić i Ćuta, ali ni ulica.

  A ako je bilo šta sporno programski, Republika Srbija ima institucije koje bi me svakako upozorile na bilo koju nepravilnost koja je u sukobu sa postojećim zakonima i propisima. Još jednom da ponovim, privatna svojina pa i Pink, je u Srbiji neprikosnovena ali i spremna da se odupre svakoj vrsti nasilja i terora! Vidimo se. – ističe vlasnik Pinka.

  Organizatori protesta su danas najavili da će protestna šetnja u subotu 1. juna kretetati od Skupštine Srbije, ulicom Kneza Miloša do Mostara, potom Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića sve do zgrade televizije Pink.

   Uprkos nagoveštajima da će televizija Pink možda ukinuti Zadrugu i rečima premijerke Ane Brnabić kako je to već učinjeno, vlasnik te televizije najavio je sedmu sezonu tog rijaliti programa.

   Mitrović je objavio na svom zvaničnom nalogu na Instagramu da su počele pripreme za sedmu sezonu „Zadruge“, koja će, kako je otkrio, imati poseban naziv, ali i „nikad bogatiji nagradni fond“.

  Naslovna: Yputube screenshot/Pink

  Izvor:021.rs

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/ucesnici-protesta-protiv-nasilja-u-beogradu-u-subotu-idu-do-zgrade-pinka/?fbclid=IwAR00gr8igbHrU0IMnFENfwwNQnRNYwiCDgEq0jLPEtMRoRZa1Nn28kwhLjk

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija