• Mladić iz Temerina premijerki Brnabić: Ima nas mnogo, vidimo se u subotu na ulici

  Nemanja Obradović iz Temerina, privukao je pažnju javnosti kada se danas na skupu u Nišu obratio premijerki Ani Brnabić zabrinut za prioritete u trošenju budžetskog novca. Mladić je premijerki naglasio da je procena da je 710 miliona evra dovoljna da cela Vojvodina ima pijaću vodu, a da je u julu mesecu ove godine dato 600 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mladić iz Temerina premijerki Brnabić: Ima nas mnogo, vidimo se u subotu na ulici

  Nemanja Obradović iz Temerina, privukao je pažnju javnosti kada se danas na skupu u Nišu obratio premijerki Ani Brnabić zabrinut za prioritete u trošenju budžetskog novca. Mladić je premijerki naglasio da je procena da je 710 miliona evra dovoljna da cela Vojvodina ima pijaću vodu, a da je u julu mesecu ove godine dato 600 hiljada evra za prenos „Premijer lige“ i da mu nije jasno šta su naši prioriteti.

  – Ja jako volim Srbiju, ali mislim da dolazim u situaciju kad ću, možda, morati da učinim taj korak, zato što u mom gradu mi nemamo pijaću vodu punih 18 godina. I to je veliki problem. Voda je elementarna stvar i to mora da bude normalno- kazao je Obradović i dodao da je problem pijaće vode u Vojvodini rešiv.

  – Ne znam šta nam je prioritet, ali mene jako brine ova situacija, ja želim da ostanem ovde, želim ovde da gradim porodicu. Mislim da smo u jako velikoj opasnosti, zato vas molim da reagujete, ovo vam govorim zbog mog Temerina jer mesta koja ne brinu o mladima, nažalost ostaju bez njih – rekao je mladić premijerki Brnabić.

  -Ima nas mnogo! Ne znam šta je rešenje, al ćutanje više nije opcija. Vidimo se u subotu na ulici – poručio je Nemanja Obradović.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]