• Mobi Banka: Obaveštenje o lažnoj anketi na društvenim mrežama

  Mobi Banka obavestila je svoje korisnike da su se na društvenim mrežama pojavili lažni profili koji koriste ime i logo Mobi Banke i pozivaju korisnike da, povodom obeležavanja jubileja, popune lažnu anketu kako bi ostvarili pravo na navodnu novčanu nagradu kao i navodnu nagradu u vidu mobilnih telefona.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mobi Banka: Obaveštenje o lažnoj anketi na društvenim mrežama
  Foto: Logo Mobi Banka

  Mobi Banka je u svom obaveštenju navela da korisnici ne pristupaju anketama i ne ostavljaju svoje lične podatke.

  -Dodatno, podsećamo vas da svoje podatke i kredencijale za pristup aplikacijama ne otkrivate nikome i ne čuvate u pretraživaču. U slučaju da ste već pristupili sajtu i uneli podatke sa svoje kartice ili svoje kredencijale, molimo vas da odmah proverite povezane uređaje u aplikaciji Banke na putanji Moja banka/Povezani uređaji i uklonite one koji su vam nepoznati. Takođe, molimo vas da se u što kraćem roku obratite našem Kontakt centru na broj 063/9005 ili putem Web aplikacije. – navedeno je u obaveštenju.

  Foto: Skreenshot

  Dalje se ističe da Mobi Banka ima samo jedan zvanični profil na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde korisnici mogu pronaći sve relevantne informacije.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]