• Moj svet: Radionica na temu inkluzije

  Udruženje građana The Best Fest iz Novog Sada implementira projekat “Redefining Boundaries: Disabled Icons and Their Global Influence” sufinansiran sredstvima EU za tebe.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Moj svet: Radionica na temu inkluzije
  Foto: Color Media Communications

  Projekat se bavi stvaranjem uslova za socijalnu inkluziju osoba sa invalidotetom, kroz aktivnosti koje promovišu dostignuća i sposobnosti osoba sa invaliditetom kroz niz izložbi, kampanja podizanja svesti i inicijativa za obuku u gradovima Srbije.

  Četvrta aktivnost u okviru projekta biće održana u ponedeljak 29. januara u Inđiji, u Udruženju obolelih od multiple skleroze „Moj Srem“. Ovom prilikom, kao primer dobre prakse, biće predstavljena radionica na kojoj će učetvovati korisnici ustanove.

  A od stručnih lica imaćemo mogućnost da čujemo nešto više o aktivnostima koje se sprovode u radu sa osobama sa invalititetom, kao i o tome koji su to izazovi sa kojima se suočavaju i na čemu treba raditi kada je u pitanju položaj osoba sa invalititom u društvenoj zajednici.- navodi Color Media Communications.

  Nakon radionice, biće predstavljena izložba fotografija sa tekstom o osobama sa invaliditetom iz čitavog sveta koje su, uprkos poteškoćama, uspele da postignu rezultate u svojim profesijama.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo