• Momirović: Zadovoljan sam odzivom trgovaca u akciji „Bolja cena“, nije obećanje već konkretna akcija

  Ministar trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas da je zadovoljan odazivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije „Bolja cena“ i njenim efektima, saopštilo je Ministarstvo. Posle obilaska jednog od maloprodajnih objekata „Idea“ koji posluje u okviru kompanije Mercator-S, Momirović je podsetio da se u okviru akcije, u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Momirović: Zadovoljan sam odzivom trgovaca u akciji „Bolja cena“, nije obećanje već konkretna akcija

  Ministar trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas da je zadovoljan odazivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije „Bolja cena“ i njenim efektima, saopštilo je Ministarstvo.

  Posle obilaska jednog od maloprodajnih objekata „Idea“ koji posluje u okviru kompanije Mercator-S, Momirović je podsetio da se u okviru akcije, u više od 2.500 prodavnica na teritoriji cele Srbije, nalazi 36 kategorija proizvoda.

  Zajedno sa Momirovićem maloprodajni objekat „Idea London“ obišao je i poslovođa te prodavnice Stevo Rašić, koji je naveo da je zabeležen rast prometa u odnosu na period pre akcije.

  Rast prometa zabeležen je za litarsko dugotrajno mleko od 122 odsto, za sok breskva od dve litar od 101 odsto, za kiselo mleko, pakovanje od 400 mililitara, od 27 odsto, kao i kod pelena za decu, 56 komada, više od 50 odsto. – rekao je Rašić.

  Naslovna: Pixabay

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]