• Monodrama “Ima neka tajna veza” u Kući Vojnovića

  Monodrama “Ima neka tajna veza” u izvođenju Milana Dimića biće odigrana 6. avgusta, sa početkom u 20:00 časova, na pozornici kod Kuće Vojnovića, saopštio je Kulturni centar Inđija. Kako se navodi, predstava će biti održana u okviru “Kulturnog leta” kao “poklon sugrađanima”. Monodrama predstavlja autorski rad pomenutog glumca, koji je bio inspirisan likom i delom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Monodrama “Ima neka tajna veza” u Kući Vojnovića

  Monodrama “Ima neka tajna veza” u izvođenju Milana Dimića biće odigrana 6. avgusta, sa početkom u 20:00 časova, na pozornici kod Kuće Vojnovića, saopštio je Kulturni centar Inđija. Kako se navodi, predstava će biti održana u okviru “Kulturnog leta” kao “poklon sugrađanima”.

  Monodrama predstavlja autorski rad pomenutog glumca, koji je bio inspirisan likom i delom legendarnog srpskog pesnika Duška Trifunovića. Monodrama je prožeta stvarnim likovima i događajima iz života pesnika i protkana muzikom koja je nastajala na osnovu Trifunovićevih tekstova (“Ima neka tajna veza”, “Glavo luda”, “Zlatna ribica”, “Šta bi dao da si na mom mestu”).

  Izvor:  Kulturni centar Inđija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura