• „Munje opet“ – stižu drugi deo filma i mini serija

  Kultni film domaće kinematografije „Munje“ uskoro bi trebalo da dobije svoj nastavak, ali i TV seriju, izjavio je reditelj prvog filma Radivoje-Raša Andrić. On je za portal Prva klapa otkrio da će se nastavak kultnog filma zvati “Munje opet” – Igraće neki glumci iz stare postave, iste likove, i mogu da vam kažem da se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Munje opet“ – stižu drugi deo filma i mini serija

  Kultni film domaće kinematografije „Munje“ uskoro bi trebalo da dobije svoj nastavak, ali i TV seriju, izjavio je reditelj prvog filma Radivoje-Raša Andrić.

  On je za portal Prva klapa otkrio da će se nastavak kultnog filma zvati “Munje opet”

  – Igraće neki glumci iz stare postave, iste likove, i mogu da vam kažem da se nisu promenili u poslednjih 20 godina. I dalje su isto što su bili, ali se vreme promenilo. Došli su neki novi mladi – nove generacije će gledati film, pa on mora da bude posvećen i njiima, podjednako kao našim starim junacima – rekao je Andrić za portal Prva klapa.

  On je rekao da je ekipa pronašla TV kuću koja bi emitovala mini seriju od 4 epizode i dodao da je ekipa obezbedila deo novca od sponzora, ali i “vrlo malo” preko konkursa Filmskog centra Srbije.

  – Dobili smo neke pare, vrlo malo, što je ipak dobar početak, jer imamo nešto sa čim možemo da izađemo pred druge potencijalne finansijere – rekao je Andrić.

  Reditelj je otkrio da bi najveći deo filma trebalo da se dešava u Cirihu, i da je zbog toga neophodno obezbediti još novca.

  – S obzirom na to da je film velika prevara, ne bismo sve scene snimali u Cirihu, ali bismo deo radili svakako – dodao je Andrić, naglašavajući da će produkcija biti skuplja nego što je to bio slučaj sa originalnim ostvarenjem.

  – Imamo više novca nego za prve Munje, koje smo, bukvalno, snimali uz pomoć štapa i kanapa. Sad imamo malo i alata, ali poučen raznim iskustvima i dalje sumnjam u sve, kao neki starogrčki filozof, dok ne počne snimanje – rekao je on.

  Ostale detalje Andrić za sada nije otkrio.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]