• MUP: Moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima

  Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da se povodom predstojećih praznika očekuje povećan priliv putnika I vozila u Srbiju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP: Moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima
  Foto: Pixabay

  MUP je saopštio i da će na graničnom prelazu Bajakovo, 29. i 30. aprila u vremenu od 07 do 19 sati, granična policija Republike Hrvatske testirati informacioni sistem za granične provere, što može dovesti do dodatnog zadržavanja na graničnom prelazu Batrovci.

  Preporuka građanima je da u ovom vremenskom periodu koriste druge granične prelaze prema Hrvastkoj. Uprava granične policije preduzeće sve mere i radnje kako bi smanjila period čekanja na svim graničnim prelazima.

  -Podsećamo da se građani o stanju na graničnim prelazima mogu upoznati na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i Auto-moto saveza Srbije.- kaže se u saopštenju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Napadnit novinar Radara Vuk Cvijić

  Vuk Z. Cvijić, novinar Radara, fizički je napadnut danas na ulici u centru Beograda. Njega je pesnicom u glavu udario urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević kojeg je sreo u Kosovskoj […]