• MUP: Pojačana kontrola saobraćaja za Uskrs

  Od 13. do 16. aprila, za Uksrs, biće u Srbiji pojačana kontrola saobraćaja, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Saobraćajna policija je podsetila danas da je prošle godine tokom Uskrsa u saobraćajnim udesima poginulo šest, a povređena su 184 učesnika u saobraćaju. Policija će sankcionisati vožnju pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, prekoračenje brzine, nepropisno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP: Pojačana kontrola saobraćaja za Uskrs
  Foto: IN Medija

  Od 13. do 16. aprila, za Uksrs, biće u Srbiji pojačana kontrola saobraćaja, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

  Saobraćajna policija je podsetila danas da je prošle godine tokom Uskrsa u saobraćajnim udesima poginulo šest, a povređena su 184 učesnika u saobraćaju.

  Policija će sankcionisati vožnju pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, prekoračenje brzine, nepropisno preticanje, nekorišćenje sigurnosnog pojasa i nepropisno prevoženja dece.

  Pored toga, piše u saopštenju, od 17. do 23. aprila u 30 evropskih zemalja koje su članice Evropske mreže saobraćajnih policija (ROADPOL), biće međunarodna akcija otkrivanja prekršaja prekoračenja brzine.

  U okviru ove akcije, u petak, 21. aprila, u Evropi realizovaće se „Spid maraton“ („Speed Marathon“), tokom kojeg će na svim najvažnijim putnim pravcima brzina biti merena neprekidno, 24 časa.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]