• MUP Srbije: Akcija u Novom Slankamenu, među uhapšenima policajci i strani državljanin

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala UKP-a, BIA i policijskim službenicima PU Sremska Mitrovica, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili su šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP Srbije: Akcija u Novom Slankamenu, među uhapšenima policajci i strani državljanin
  Foto: MUP Srbije (ilustracija)

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala UKP-a, BIA i policijskim službenicima PU Sremska Mitrovica, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili su šest pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

  Kako je saopštio MUP, uhapšeni su policijski službenici Jedinice za obezbeđenje M. T. (1984) i M. L. (1973), građani M. M. (1984), S. R. (1980), S. P. (1990) i strani državlјanin T. L. (1988).

  Policija je zatekla osumnjičene na jednom strelištu u Novom Slankamenu, gde su, bez odobrenja Ministarstva unutrašnjih poslova, koristili opremu i službeno naoružanje, automatske puške, pištolјe i municiju, koji su u vlasništvu MUP-a.

  Kako se sumnja, M. T. i M. L. su opremu i naoružanje bez odobrenja izneli iz službenih prostorija policije i ostalim osumnjičenima omogućili korišćenje.

  Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija