• MUP Srbije objavio Viber stikere

  Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je na svom Instagram profilu da su na Vajberu dostupni i stikeri MUP-a. Prvi zvanični Vajber stikeri Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije od danas se mogu besplatno preuzeti na ovoj platformi za komunikaciju i razmenu poruka, saopšteno je na Instagram nalogu MUP-a Srbije. Komentari na ovo idejno rešenje ministarstva su oprečni, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP Srbije objavio Viber stikere

  Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je na svom Instagram profilu da su na Vajberu dostupni i stikeri MUP-a.

  Prvi zvanični Vajber stikeri Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije od danas se mogu besplatno preuzeti na ovoj platformi za komunikaciju i razmenu poruka, saopšteno je na Instagram nalogu MUP-a Srbije.

  Foto: skrinšot instagram MUP Srbije

  Komentari na ovo idejno rešenje ministarstva su oprečni, građani koji su oduševljeni idejom hvale način na koji se MUP Srbije približava, pre svega mladima. Oni koji podržavaju ovakav vid komunikacije sa građanima raspituju se kako da skinu stikere, gde im administrator odgovara kako to da učine, dok oni koji imaju drugačije komentare nemaju interakciju sa administratorom.

  Izvinite obrisao mi se komentar, ne znam šta se desilo, ja pokušavam da nađem stiker suzavca starog 30 godina koji se baca na narod ali ne mogu da nađem, da li se to možda dodatno kupuje? – upitao je jedan korisnik i ostao bez odgovora.

  Foto: skrinšot instagram MUP Srbije

  Šaljivi komentari sa jasnim insinuacijama najbrojniji su ispod ove objave MUP – a Srbije

  – A gde je zli trol sa šiljatim ušima?

  – A gde je tetka iz Kanade?

  Komentari koji se odnose na rad i odnos policije prema građanima su najbrojniji

  – Lepo da vidim kuda moje takse idu, u dobre svrhe – zaključio je jedan korisnik.

  – Uopšte ne vidim kako se ova objava doprinosi jednakosti i zajedništvu.-

  A gde je stiker onog policajca sto razvlači onu ženu preko bankine? Gde je stiker onih pandura što tuku tri nedužna momka koji sede na klupi prekoputa skupštine i ne rade apsolutno ništa, a gde je stiker korumpiranih policajaca koji vraćaju zaplenjenu robu na ulice jedan je od predloga.

  – Gde je stiker kako ubijaju od batina ljude koji se bore za ljudska prava na ulici – jedno je od pitenja koje je ostalo bez odgovora.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]