• MUP Sremska Mitrovica: Četvorica pijanih vozača, petorica pod dejstvom narkotika i dvojica bez dozvole

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici sankcionisali su četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, petoricu pod dejstvom narkotika i dvojicu bez vozačke dozvole, saopštio je MUP.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP Sremska Mitrovica: Četvorica pijanih vozača, petorica pod dejstvom narkotika i dvojica bez dozvole
  Foto: MUP Srbije

  U saopštenju se navodi da je patrola u Irigu zaustavila četrdesettrogodišnjaka koji je vozio „ford“ sa 2,19 promila alkohola u organizmu, u Staroj Pazovi pedesetčetvorogodišnjeg vozača „fijata“ sa 1,94 promila alkohola, a u Šidu četrdesetogodišnjaka koji je upravljao  „fijatom“ sa 1,91 promila alkohola.

  Na području Sremske Mitrovice, dvadesetosmogodišnjak je vozeći „pasat“ sa 2,14 promila alkohola u organizmu, sleteo sa kolovoza i udario u parkirani automobil. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, lakše je povređen putnik u „pasatu“, a protiv vozača podneta je krivična prijava za ugrožavanje javnog saobraćaja, nadležnom tužilaštvu.

  Policija u Staroj Pazovi zatekla je dvadesetsedmogodišnjeg vozača „fijata“ pod uticajem kanabisa i dvadesetosmogodišnjaka koji je vozio „golf“ pod dejstvom amfetamina, a u Šidu dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ pozitivnog na kanabis.

  Prilikom kontrole na Graničnom prelazu Sremska Rača, otkriveni su tridesetčetvorogodišnji vozač „opela“ pod uticajem amfetamina i kanabisa i dvadesetšestogodišnjak koji je upravljao „pasatom“ pozitivan na amfetamin.

  Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

  Saobraćajna policija zatekla je u Rumi četrdesetsedmogodišnjeg vozača kamiona, a u Sremskoj Mitrovici tridesetdvogodišnjaka koji je vozio „bmv“, obojicu bez položenog vozačkog ispita i protiv njih podnela prekršajne prijave.

  Policijska uprava Sremska Mitrovica apeluje na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem

  Srem: Vozili pod uticajem alkohola i narkotika

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici sankcionisali su šestoro vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem alkohola i dvojicu vozača koji su vozili pod uticajem […]