• MUP: Srpska policija angažovana na Evropskom prvenstvu u fudbalu

  MUP Srbije zajedno sa kolegama iz Nemačke, biće angažovani u gradovima u kojima će srpska reprezentacija igrati utakmice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP: Srpska policija angažovana na Evropskom prvenstvu u fudbalu
  Foto: MUP Srbije

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, na poziv nemačke policije, učestvovaće u radu Međunarodnog centra za policijsku saradnju (IPCC), koji je uspostavljen povodom održavanja Evropskog prvenstva u fudbalu, koje se održava u periodu od 14. juna do 14. jula ove godine u Saveznoj Republici Nemačkoj, saopštio je MUP.

  Pripadnici MUP-a Srbije, zajedno sa kolegama iz Nemačke, biće angažovani u gradovima u kojima će srpska reprezentacija igrati utakmice, kako bi se uspostavila efikasnija komunikacija između lokalne policije i srpske publike, kao i sa ciljem blagovremene razmene informacija koje će doprineti smanjenju bezbednosnih rizika. 

  Imajući u vidu da se očekuje prisustvo velikog broja naših državljana na ovom sportskom događaju, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić naložio je da se opredele policijski službenici MUP-a, u IPCC u Nojsu,  koji će u slučaju potrebe biti dostupni posetiocima Evropskog prvenstva u fudbalu iz Srbije na brojeve telefona: +381648928677 i +381648923194.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]