• MUP: Više od 1.200 kontradiverzionih pregleda zbog dojava o bombama

  Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je policija rasvetlila svaku dojavu o postavljenoj bombi koja je došla iz Srbije, brzo pronašla počinioce i procesuirala ih. Kako se navodi, policija nastavlja kontradiverzione preglede i preduzima mere za rasvetljavanje svih slučajeva lažnih dojava o bombama. – Još jednom ponavljamo da su identifikovane lokacije više mejl adresa sa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MUP: Više od 1.200 kontradiverzionih pregleda zbog dojava o bombama

  Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je policija rasvetlila svaku dojavu o postavljenoj bombi koja je došla iz Srbije, brzo pronašla počinioce i procesuirala ih.

  Kako se navodi, policija nastavlja kontradiverzione preglede i preduzima mere za rasvetljavanje svih slučajeva lažnih dojava o bombama.

  Još jednom ponavljamo da su identifikovane lokacije više mejl adresa sa kojih su stizale preteće poruke o postavljenim bombama sa servisa Gmail, ProtonMail, Eunet mail, Yandex, te da su o svemu obavešteni naši inostrani partneri od kojih očekujemo konkretnu reakciju. – saopštio je MUP.

  Kako se navodi u saopštenju, od 1. januara izvršena su 1.243  kontradiverziona pregleda povodom dojava o postavlјenim bombama.

  Vidi još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/lazne-dojave-o-podmetnutim-bombama/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]