• Muzej mobilnih telefona od decembra

  Novi online muzej posvećen istoriji mobilnih telefona trebalo bi da bude otvoren u decembru. Muzej će prikazati razvoj mobilnog telefona od 1984. godine do danas i na jednom mestu nalaziće se više od 2.000 modela koje je tokom proteklih decenija pravilo oko 200 različitih proizvođača. Muzej su osmislili stručnjaci za mobilne telefone Ben Wood i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Muzej mobilnih telefona od decembra

  Novi online muzej posvećen istoriji mobilnih telefona trebalo bi da bude otvoren u decembru.

  Muzej će prikazati razvoj mobilnog telefona od 1984. godine do danas i na jednom mestu nalaziće se više od 2.000 modela koje je tokom proteklih decenija pravilo oko 200 različitih proizvođača.

  Muzej su osmislili stručnjaci za mobilne telefone Ben Wood i Matt Chatterley, na početku na internetu, a plan im je da naprave i fizičku izložbu, koja bi prikazivali širom sveta.

  – Skupljam telefone duže od 25 godina. U poslednje tri decenije mobilni je postao deo društvenog tkiva, a raznolikost dizajna, od prvih prenosnih telefona do najnovijih pametnih telefona na preklop, to je nešto je što bi trebalo videti – rekao je Wood, prenosi index.hr.

  On očekuje da bi muzej mobilnih telefona mogao da predstavlja inspiraciju mladim ljudima da stvaraju sopstvene mobilne inovacije.

  Fotografija: Eirik Solheim
  Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA