Na izbornoj listi Zavetnika vlasnik restorana Maria Partel

Na izbornoj listi kandidata za republički parlamenta koalicije  Milica Đurđević Stamenkovski – Boško Obradović – Nacionalno okupljanje – Državotvorna snaga – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri Inđija ima dva predstavnika. Na 129. mestu izborne liste je Miloš Krstić inače predsednik opštinskog odbora Srpske stranke Zavetnici Inđija i na 29. mestu je Nikolua Vukelić […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Na izbornoj listi Zavetnika vlasnik restorana Maria Partel

Na izbornoj listi kandidata za republički parlamenta koalicije  Milica Đurđević Stamenkovski – Boško Obradović – Nacionalno okupljanje – Državotvorna snaga – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri Inđija ima dva predstavnika.

Na 129. mestu izborne liste je Miloš Krstić inače predsednik opštinskog odbora Srpske stranke Zavetnici Inđija i na 29. mestu je Nikolua Vukelić  koji je, kada je reč o politici, znatno iskusniji od Krstića.  

Vukelić  je bio politički aktivan tokom 2007. godine ne samo na lokalu već i u Republici.

Na prvoj sednici (konstitutivnoj) Narodne skupštine Republike Srbije dok je predsedavala najstarija narodna poslanica Borka Vučić, u radu su joj pomagali najmlađi narodni poslanici sa četiri izborne liste koje su dobile najveći broj poslaničkih mesta, među njima i Vukelić sa Izborne liste Srpska radikalna stranka – dr Vojislav Šešelj.

Nakon mandata u skupštini Srbije, Nikola Vukelić se nije bavio aktivno politikom.  U oktobru 2015. godine Vukelić otvorio je restoran “Maria Partel” u samom centru Inđije. Najvažnija zvanica na otvaranju je bio Milorad Dodik.

Poreska uprava je početkom marta ove godine zatvorila restoran zbog, kako je ranije objasnio Nikola Vukelić,  greške u potpisu ugovora sa jednim estradnim umetnikom

Pročitajte još:

Nikola Vukelić: Inspektori zatvorili Maria Partel  zbog „kvačice“ u potpisu pevača

 

 

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.