• Na Međunarodnom sajmu turizma u Nišu i Turistička organizacija opštine Inđija

  Međunarodni sajam turizma u Nišu, 24. po redu,  biće održan od 30. marta do 1. aprila u Sportskoj hali Čair, piše Danas. Portal navodi da će se na sajmu predstaviti oko 150 turističkih organizacija i agencija, a posetioce očekuju i organizovane posete niškim turističkim atrakacijama, među kojima su Arheološko nalazište Medijana i pećina Cerje, kao […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na Međunarodnom sajmu turizma u Nišu i Turistička organizacija opštine Inđija

  Međunarodni sajam turizma u Nišu, 24. po redu,  biće održan od 30. marta do 1. aprila u Sportskoj hali Čair, piše Danas.

  Portal navodi da će se na sajmu predstaviti oko 150 turističkih organizacija i agencija, a posetioce očekuju i organizovane posete niškim turističkim atrakacijama, među kojima su Arheološko nalazište Medijana i pećina Cerje, kao i nagradne igre.

  Na  sajmu u Nišu će se predstaviti i Turistička organizacija opštine Inđija, saopšteno je na zvaničnom Facebbok nalogu Turističke organizacije.

  Zemlja partner ovogodišnjeg sajma biće Severna Makedonija, sa kojom će se razgovarati o turističkom povezivanju, pre svega na prostoru “Otvorenog Balkana”.

  U okviru sajma biće organizovana i četvrta Međunarodna stručna konferencija na kojoj će biti govora o “turističkim kretanjima”, posebno nakon pandemije koronavirusa.

  Sajam se otvara u četvrtak 30. marta u 11 časova.

  Izvor: Danas

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Javna rasprava o rebalansu budžeta od 27. aprila

  U ponedeljak, od 10 sati, održaće se sednica Opštinskog veća na kojoj će većnici doneti Zaključak o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine […]