• Na sportskom terenu u Beški SNS peče vola i dočekuje Miloša Vučevića?

  Danas od 14 sati u samom centru Beške na rukometnom terenu mesni odbor SNS Beška dočekaće predsednika stranke SNS Miloša Vučevića. Tim povodom na sportskom terenu stranački funkcioneri i simpatizeri peći će vola, kuvati gulaš i pripremiti „razne đakonije“ , nezvanično saznaje IN Medija. U poslednje dve nedelje glavom su platila dva vola u cilju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na sportskom terenu u Beški SNS peče vola i dočekuje Miloša Vučevića?

  Danas od 14 sati u samom centru Beške na rukometnom terenu mesni odbor SNS Beška dočekaće predsednika stranke SNS Miloša Vučevića. Tim povodom na sportskom terenu stranački funkcioneri i simpatizeri peći će vola, kuvati gulaš i pripremiti „razne đakonije“ , nezvanično saznaje IN Medija.

  U poslednje dve nedelje glavom su platila dva vola u cilju promocije predizborne kampanje kada je reč o opštini Inđija i njenim selima. Prva žrtva iz reda volova pala je u Novom Slankamenu 27. oktobra prilikom proslave krsne slave ove političke organizacije.

  Ovog puta glavom će platiti još jedan vo u cilju zakuske za simpatizere i važne zvanice SNS u Beški, sutra 11. novembra. Vo će imati tu čast da ga konzumira predsednik SNS Miloš Vučević koji će sutra posetiti Bešku, prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla IN Medija.

  Svečarska iluzija OO SNS Inđija

  Za ovu priliku pozivani su meštani Beške da uveličaju masovnu zakusku na kojoj će pored vola biti poslužen gulaš i brojne „đakonije“.

  Da ideja za zavođenje širokih narodnih masa nedostaje u redovima SNS, pokazuje činjenica da pečenje vola za gladan narod nije intelektualna svojina vladajućih, jer je pre tačno 23 godine DOS za građane Inđije pekao vola. DOS je tada građane nahranio pobedom a posle i volom krajem oktobra 2000. godine na platou kod tadašnje robne kuće.

  Međutim pre vola za narod SNS je prisvojio dva slogana nekadašnje vlasti, prvi je „Zato što volim Beograd“ koji je SNS koristio 2018. a prisvojio ga od nekadašnjeg predsednika opštine Inđija Petra Filipovića „Zato što volim Inđiju“ koji je korišćen u okviru kampanje za lokalne izbore 2016. godine.

  Drugo prisvajanje slogana se dogodilo u ovoj predizbornoj kampanji „Srbija ne sme da stane“ koja u originalu pripada prvom demokratskom premijeru Zoranu Đinđiću.

  Osim slogana i volova, SNS  je prisvojio i brojno članstvo Demokratske stranke.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika