• Svečarska iluzija OO SNS Inđija

  Slava Srpske napredne stranke Sveta Petka, obeležena je u svim mesnim odborima OO SNS Inđija, a centralna proslava održana je u Novom Slankamenu. Centralnoj proslavi je prisustvovalo oko 100 zvanica kojima je strogo zabranjeno da fotografišu posluženje, saznaje IN Medija. -Strogo nam je zabranjeno da fotografišemo slavsku sofru kako ne bi izazivali nezadovoljstvo kod pristalica […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Svečarska iluzija OO SNS Inđija

  Slava Srpske napredne stranke Sveta Petka, obeležena je u svim mesnim odborima OO SNS Inđija, a centralna proslava održana je u Novom Slankamenu. Centralnoj proslavi je prisustvovalo oko 100 zvanica kojima je strogo zabranjeno da fotografišu posluženje, saznaje IN Medija.

  -Strogo nam je zabranjeno da fotografišemo slavsku sofru kako ne bi izazivali nezadovoljstvo kod pristalica i kritike opozicije. Rečeno nam je da to nije dobro pred izbore i dok većina naroda muku muči da prehrani porodicu. – tvrdi za IN Medija jedna od zvanica.

  Zvanicama je dozvoljeno da fotografišu crkveni obred seče slavskog kolača i detalje koji ne sadrže posluženje, tvrdi izvor IN Medija. Isto tako napomenuto je da sadržaj fotografija proslave bude plasiran tako da se stekne utisak da su gosti od posluženja imali slavsko žito i slavsku pogaču.

  I prisutnim medijima je dato uputstvo na koji način mogu da zabeleže proslavu, dodaje izvor IN Medija.

  -Iako sam aktivan član i od samog početka deo SNS nisam pozvan na proslavu u delu za važne zvanice. Proslava za manje važne bila je u Novom Slankamenu dok su važniji gosti nastavili nakon toga u vinariji “Šapat” u Novom Slankamenu. –potvrđuje izvor IN Medija.

  Na retkim snimcima koji su izašli u javnost vidi se predsednik opštine Inđija i predsednik OO SNS Inđija Vladimir Gak koji prisutnima saopštava da je jedinstvo i sloga važna da bi pokazali da Srbija glasa za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

  -Nastavićemo jednako i još jače,  da se borimo za svako selo i svaku ulicu. Mnogo toga još imamo da uradimo u Novom Slankamenu, zajednički ćemo to uraditi. Hajde da ovaj put Novi Slankamen obori onaj record, onih glasova  koji smo imali za prethodne izbore. Uveren sam da zajedno to možemo. Uživajte, družite se, veselite se a onda od sutra još jače do 17. decembra da pokažemo da imamo najveću poršku u Inđiji. – kazao je Vladimir Gak.

  Ovim govorom Vladimir Gak je najavio predstojeće izbore za 17. decembar iako je predsednik Aleksandar Vučić rekao da će se o izborima izjasniti u sredu 1. ili u četvrtak 2. novembra.

  Na snimku koji je izašao u javnost na stolovima za kojima sede odbornici, direktori javnih preduzeća i članovi OO SNS Inđija nalaze se brendovi koji nisu artikli brenda “Dobra cena” koju je promovisao sam predsednik države.

  Pozivajući se na poslušnost, propagiranje ciljeva i stavova predsednika Aleksandra Vučića OO SNS Inđija je u tajnosti kršio sve marketinške standarde izborne kampanje. Osim stranih brendova ekskluzivnih pića u posluženju se nalazilo sve osim hrane Brenda “dobra cena”. Posebno je bio izuzet na daleko čuveni parizer. Sudeći prema fotografijama, za koje nije potvrđeno da su nastale na pomenutom događaju, jeftini parizer zamenio je pečeni vo.

  Naslovna fotografija: OO SNS Inđija

  Verica Marinčić

  Pročitaj još:

  Građevinske firme bliske SNS-u profitiraju od vinskog turizma

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]