• Nabavljeni defibrilatori, ekg aparati, „pacijent“ monitori za inđijski Dom zdravlja

  Dom zdravlja „Dr Milorad Mika Pavlović”obezbedio je novu opremu za unapređenje rada medicinskog osoblja sa pacijentima, i to dva mobilna defibrilatora, tri „pacijent“ monitora i četiri ekg aparata, saopšteno je iz lokalne samouprave. Kako se navodi, oprema je dobijena je od Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i biće raspoređena po odeljenjima i ambulantama širom opštine. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nabavljeni defibrilatori, ekg aparati, „pacijent“ monitori za inđijski Dom zdravlja

  Dom zdravlja „Dr Milorad Mika Pavlović”obezbedio je novu opremu za unapređenje rada medicinskog osoblja sa pacijentima, i to dva mobilna defibrilatora, tri „pacijent“ monitora i četiri ekg aparata, saopšteno je iz lokalne samouprave.

  Kako se navodi, oprema je dobijena je od Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i biće raspoređena po odeljenjima i ambulantama širom opštine.

  Nabavka novih i osavremenjivanje postojećih aparata za pružanje adekvatne usluge pacijentima nastaviće se i u narednom periodu.– kažu u lokalnoj samoupravi.

  Dodaje se da se uskoro očekuje početak rekonstrukcije objekta pedijatrije i stomatologije i asfaltiranje parking prostora.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]