• Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu

  Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu postavio je unapređenu i redizajniranu onlajn platformu „Pametno i bezbedno“, koja promoviše podizanje digitalne pismenosti i pruža mogućnost lakšeg informisanja i edukacije kao preventivnu aktivnost u cilju suzbijanja digitalnog nasilja, saopštilo je Ministarstvo informisanja i telekomunikacija. Pored izuzetno važnih saveta, edukacija i drugih korisnih sadržaja o pravilnom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu

  Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu postavio je unapređenu i redizajniranu onlajn platformu „Pametno i bezbedno“, koja promoviše podizanje digitalne pismenosti i pruža mogućnost lakšeg informisanja i edukacije kao preventivnu aktivnost u cilju suzbijanja digitalnog nasilja, saopštilo je Ministarstvo informisanja i telekomunikacija.

  Pored izuzetno važnih saveta, edukacija i drugih korisnih sadržaja o pravilnom korišćenju interneta, bezbednom postavljanju sadržaja i mogućnostima onlajn zaštite, putem kontakt forme, moguće je prijaviti ugrožavanje bezbednosti na internetu operaterima Nacionalnog kontakt centra, rekao je ministar informisanja i telekomunikacija Mihajlo Jovanović.

  Svi građani Srbije imaju mogućnost da se besplatno obrate na broj telefona 19833 ili putem www.pametnoibezbedno.gov.rs.

  Pored prijema prijava onlajn ugrožavanja dece i telefonskog i onlajn informisanja i savetovanja, Centar sprovodi edukacije širom Srbije, navodi se u saopštenju.

  Naslovna: Pixabay

  Izvor: Nova ekonomija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Beograd prodao udeo u Lasti?

  Paket akcija Saobraćajnog preduzeća Lasta prodat je danas na Beogradskoj berzi za 560 dinara po akciji, odnosno za ukupno 145,26 miliona […]