• Nagrada lista „Borba“ Turističkoj organizaciji opštine Inđija

  Turistička organizacija opštine Inđija učestvuje na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Prvog dana sajma turističkoj organizaciji uručena je nagrada lista Borba za doprinos razvoja turizma u Srbiji. Akcenat ovogodišnjeg nastupa Turističke organizacije opštine Inđija na beogradskom sajmu je promocija novog i jedinstvenog turističkog proizvoda u Srbiji – letenje balonima na topao vazduh na Кrčedinskoj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nagrada lista „Borba“ Turističkoj organizaciji opštine Inđija

  Turistička organizacija opštine Inđija učestvuje na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Prvog dana sajma turističkoj organizaciji uručena je nagrada lista Borba za doprinos razvoja turizma u Srbiji.

  Akcenat ovogodišnjeg nastupa Turističke organizacije opštine Inđija na beogradskom sajmu je promocija novog i jedinstvenog turističkog proizvoda u Srbiji – letenje balonima na topao vazduh na Кrčedinskoj adi. U skladu sa temom ceo štand je uređen u stilu balona i ove eko destinacije ističu u opštinskoj turističkoj organizaciji.

  Pored toga, Inđija predstavlja „Кeltsko selo“ sa obogaćenim sadržajima u ovoj turističkoj sezoni, najavljuje Turistički samit Vojvodine u Inđiji, promoviše ekspanziju vinskog turizma i ostale značajne segmente turističke i ugostiteljske ponude opštine Inđija.

  List „Borba“ juče je proslavio 101 godinu od kako je 19. februara 1922. godine, iz štampe izašao prvi broj. Na svečanosti u Domu Vojske Srbije, u Beogradu, u prisustvu uglednih zvanica iz javnog života, uručena su priznanja istaknutim ličnostima i firmama, mešu kojima je I turistička organizacije opštine Inđija za doprinos razvoja turizmu u Srbiji.

  Kao i prethodnih godina, dodeljena su priznanja ustanovama i pojedincima koji su u svojim oblastima dali značajan doprinos i podržali akcije „Borbe“. Pored turističke organizacije opštine Inđija nagrađeni su Arhiv Vojvodine, Opština Zvezdara, Kulturni centar Kruševac, Muzej naivne i marginalne umetnosti Savez Srba Slovenije, OŠ „Dragojlo Dudić“ iz Beograda, Opština Smederevska Palanka, Nikola Radanović, Aleksandar Gajević, Milorad Arlov, Elvedin Saitović, Dragan Šaša i jerej Nenad Stojanović.

  Sajam je za posetioce otvoren od 23. do 26. februara, u periodu od 10 do 19 časova, osim poslednjeg dana kada je radno vreme do 18 časova. Štand Turističke organizacije opštine Inđija nalazi se u hali 4.

  Naslovna: Turistička organizacija opštine Inđija

  IN Medija

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/za-srpsku-kapadokiju40-miliona-dinara/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]