• Najavljen nastavak Betmena sa Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi

  Film „Betmen“ sa Robertom Patisonom u naslovnoj ulozi dobiće svoj nastavak, potvrdio je studio Vorner Bros. Nova priča o maskiranom osvetniku najavljena je na CinemaCon događaju koji se trenutno održava u Las Vegasu, a Met Rivs otkrio je da su mu ponovo povereni scenario i režija, piše Variety, a prenosi Euronews. Premijera poslednjeg „Betmena“ održana […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Najavljen nastavak Betmena sa Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi

  Film „Betmen“ sa Robertom Patisonom u naslovnoj ulozi dobiće svoj nastavak, potvrdio je studio Vorner Bros.

  Nova priča o maskiranom osvetniku najavljena je na CinemaCon događaju koji se trenutno održava u Las Vegasu, a Met Rivs otkrio je da su mu ponovo povereni scenario i režija, piše Variety, a prenosi Euronews.

  Premijera poslednjeg „Betmena“ održana je u martu, a film je tokom prvog vikenda prikazivanja zaradio čak 134 miliona dolara u Sjedinjenim Američkim Državama, što je i dalje najuspešniji početak bioskopskog života nekog filma u 2022. godini.

  Do sada je inkasirao 759 miliona dolara i film je sa najboljom zaradom ove godine.

  Vorner Bros ove godine je odlučio da svojim ostvarenjima da šansu i u bioskopima, pre nego što ih prikaže na striming servisima, nakon što je tokom cele 2021. simultano prikazivao nove filmove i na HBO Maks. Plan je da se novi naslovi prikazuju u bioskopima 45 dana, pre nego što budu objavljeni i na striming servisu, a to će biti slučaj i sa filmovima „Elvis“ (24. jun), „DC League of Super-Pets“ (29. jun), „Creed III“ (23. novembar) i „Shazam! Fury of the Gods“ (16. decembar).

  Met Rivs nam je u svojoj viziji Betmena prikazao njegove početke, kao „najboljeg detektiva na svetu“, dok prati maničnog ubicu Zagonetača (Riddler), kog igra Pol Dejno.

  Lik Žene Mačke tumači Zoi Kravic, Endi Serkis je Betmenov batler Alfred Penivort, dok je Kolin Farel ozloglašeni Pingvin.

  Kritici se takođe dopala ova verzija superjunaka, pa film na portalu Rotten Tomatoes beleži odličan skor od 85 procenata.

  MOŽDA VAS ZANIMA:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/najbolji-sajtovi-za-besplatno-gledanje-filmova-i-serija-legalno/

  Fotografija: Warner Bros
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Film

  Večeras i sutra “Ruski konzul” u KC bioskopu

  Večeras i sutra na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđija nalazi se film “Ruski konzul”. Uloge tunače: Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Svetozar Cvetković, Visar […]