• Nakon 35 godina stiže nastavak „Prljavog plesa“

  Gotovo 35 godina nakon premijere originalnog Prljavog plesa u pripremi je nastavak, a u njemu bi trebalo da se vrati i legendarna Dženifer Grej, piše portal 021.rs. – Dženifer Grej vraća se u odmaralište Kelerman u sledećem poglavlju – objavio je studio „Lionsgate“ tokom svoje CinemaCon prezentacije, aludirajući na luksuzno odmaralište u kojem je smešten […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nakon 35 godina stiže nastavak „Prljavog plesa“

  Gotovo 35 godina nakon premijere originalnog Prljavog plesa u pripremi je nastavak, a u njemu bi trebalo da se vrati i legendarna Dženifer Grej, piše portal 021.rs.

  – Dženifer Grej vraća se u odmaralište Kelerman u sledećem poglavlju – objavio je studio „Lionsgate“ tokom svoje CinemaCon prezentacije, aludirajući na luksuzno odmaralište u kojem je smešten originalni klasik iz 1987. godine.

  U originalnom Prljavom plesu Grej je tumačila lik Fransis „Bejbi“ Houzman, koja je leto 1963. provela u Kelermanu sa svojom porodicom. Tokom svog boravka tamo upoznala je instruktora plesa Džonija Kasla, kojeg je glumio slavni glumac Patrik Svejzi, koji je preminuo 57. godini od raka gušterače.

  Film je postao veliki hit i zaradio 64 miliona dolara, a budžet filma bio je samo šest miliona dolara. Osvojio je i Oskara za najbolju originalnu pesmu za „(I’ve Had) The Time of My Life“, a zaradio još je 150 miliona dolara od međunarodnih izdanja tokom godina.

  Neprirodan spoj

  Iako je film pobrao simpatije publike, kako zbog romantične priče, tako i zbog prisnog odnosa dvoje glumaca, Dženifer Grej je otkrila da je sve to bila samo gluma i da hemija između Svejzija i nje nikada nije postojala.

  – Na isti način kao što Bejbi i Džoni nisu mogli da budu zajedno, jer to nije bio prirodan spoj dvoje ljudi, tako ni mi nismo bili. A činjenica da smo morali da budemo spojeni prirodno je stvorila tenziju. Jer normalno je da se dvoje ljudi koji se ne uklapaju na kraju raziđu, ali mi smo bili primorani da budemo zajedno – rekla je ona za magazine People.

  Grej, koja sada ima 62 godine, objasnila je da Svejzi “nije bio njen tip”.

  Dženifer Grej (Fotografija: The Personage)

  Radovan NIikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI