Nakon pet meseci novi vrtić dobio parking

Pet meseci i 1,8 miliona dinara bilo je potrebno da JP „Inđija put“ završi parking kod novog objekta PU „Boško Buha“. Parking prostor prostire se na 40 kvadratnih metara i poseduje svega 15 parking mesta, saopštila je lokalna samouprava. Objekat „Labud“ koji je počeo sa radom u septembru 2021. godine ima kapacitet za 260 mališana […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Nakon pet meseci novi vrtić dobio parking

Pet meseci i 1,8 miliona dinara bilo je potrebno da JP „Inđija put“ završi parking kod novog objekta PU „Boško Buha“. Parking prostor prostire se na 40 kvadratnih metara i poseduje svega 15 parking mesta, saopštila je lokalna samouprava. Objekat „Labud“ koji je počeo sa radom u septembru 2021. godine ima kapacitet za 260 mališana i prostire se na 1000 kvadrata.

Osim parkinga, oko novog objekta izgrađena je i pešačka staza, ivičnjaci i odvod za atmosferske vode, kao i parking mesto namenjeno osobama sa invaliditetom, navodi lokalna samouprava.

Naslovna fotografija: Opština Inđija

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Lokalna vlast se pohvalila „građevinskim bumom“

Odeljenje za urbanizam u Inđiji u prvih deset meseci ove godine izdalo je veći broj građevinskih dozvola i lokacijskih uslova investitorima nego što je to bio slučaj u prethodne dve godine, sapšteno je iz lokalne samouprave.

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.