• Nakon pisanja IN Medija opština podržala moto skup

  Juče je opštinska Komisija za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija udruženjima, za realizovanje programa od javnog interesa, održala svoju četvrtu sednicu na kojoj je utvrđena konačna lista udruženja čiji će projekti biti finansirani iz opštinske kase.    Odluka Komisije je, između ostalog,  da moto klubu “MK – Inđija” odobri 378 400 dinara za projekat […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nakon pisanja IN Medija opština podržala moto skup
  Foto: IN Medija

  Juče je opštinska Komisija za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija udruženjima, za realizovanje programa od javnog interesa, održala svoju četvrtu sednicu na kojoj je utvrđena konačna lista udruženja čiji će projekti biti finansirani iz opštinske kase.   

  Odluka Komisije je, između ostalog,  da moto klubu “MK – Inđija” odobri 378 400 dinara za projekat “Moto skup 2022”. Kako je IN Medija ranije pisala, prethodno najavljen moto skup u Inđiji za 8. i 9. jul otkazan je, prema rečima organizatora, iz više razloga  a osnovni razlog je bio izostanak budžetskog finansiranja za organizovanje manifestacija.

  Kako je ranije za IN Medija rekao predsednik MK Inđija Aleksandar Nedić, ovog puta moto skup neće biti održan u samom gradu

  Ako i organizujemo moto skup u septembru on sigurno neće biti u Inđiji kao što je to bio slučaj dvadeset godina, biće van Inđije ali na njenoj teritoriji. Ukoliko dođe do toga javnost ćemo obavestiti mesec dana ranije. – kazao je Nedić.

  Na konkursu su učestvovala još dva moto kluba iz Inđije – moto klub “Inđija 2003” i “Matori rokeri” koji su u svojim predloženim projektima navela održavanje međunarodnog moto skupa međutim, njihovi programi su ocenjeni da “svojim kvalitetom ne ispunjavaju uslove za sufinansiranje”.

  Inđija je davne 2006. godine ponela titulu za najbolji moto skup u Srbiji, ugostila brojne afirmisane i neafirmisane bendove, moto skup je bio povezan sa manifestacijom Scena Fest i činio je svojevrsnu celinu u letnjoj ponudi i promociji grada.

  Nakon 20 godina, moto skup se seli van grada.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/posle-20-godina-indjija-bez-moto-skupa/

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija