Nakon rebalansa pokrajinskog budžeta, Inđija očekuje ostatak novca za završetak sporske hale

Nakon rebalansa pokrajinskog budžeta koji se očekuje polovinom juna, Opština Inđija će dobiti oko 280 miliona dinara kako bi se okončali radovi na sportskoj hali izjavio je predsednik opštine Vladimir Gak. Prema njegovim rečima, završetak radova se očekuje do kraja ove godine. – Razgovorao sam predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem i rekao mi je da […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Nakon rebalansa pokrajinskog budžeta, Inđija očekuje ostatak novca za završetak sporske hale

Nakon rebalansa pokrajinskog budžeta koji se očekuje polovinom juna, Opština Inđija će dobiti oko 280 miliona dinara kako bi se okončali radovi na sportskoj hali izjavio je predsednik opštine Vladimir Gak.

Prema njegovim rečima, završetak radova se očekuje do kraja ove godine.

Razgovorao sam predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem i rekao mi je da neće biti problema da se nakon rebalansa pokajinskog budžeta, koji se očekuje polovinom juna, dobijemo I preostala sredstava koja po ugovoru iznoso oko 280 miliona dinara. Mnogo na tom znači, da možemo konačno da završimo do kraja godine investiciju I da je konačno predamo građanima na upotrebu – kazao je, između ostalog, Vladimir Gak.

Podsetimo da je u febuaru ove godine prilikom posete Inđiji, Igor Mirović čvrsto obećao da će sportska Hala u Inđiji, čija izgradnja je počela još 2008. godine, biti završena ove godine.

IN Medija

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/novo-obecanje-vlasti-indjijska-hala-ce-biti-gotova-ove-godine/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Inđija: Novac za kupovinu kuće na selu za još jednu inđijsku porodicu

U Ministarstvu za brigu o selu još jedna porodica iz Inđije potpisala je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu kuće sa okućnicom za mlade bračne parove, gde su prisustvovali pomoćnik predsednika inđijske opštine Živan Živanović i direktorka Agencije za ruralni razvoj Ivana Peović-Ševrt, saopštila je lokalna samouprava.

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Krčedinci opet bez vode i objašnjenja

Mesna zajednica Krčedin je na svom Fejsbuk nalogu obavestila meštane o prekidu vodosnabdevanja u periodu od 7 do 17 sati ali nakon isteka predviđenog vremena niko se nije oglasio o razlozima i eventualnim terminima kada će voda doći.

Čortanovci: Meštani priželjkuju zbor građana, Savet Mesne zajednice ćuti

Čortanovčani se ne obaziru na komentar predsednika opštine Inđija da nije realno očekivati povratak železničke stanice tom selu kao i da peticija nije pokrenuta od strane meštana nego od pojedinaca koji su „protiv svega“. Zanemarivši izjave prvog čoveka Inđije pokrenuli su anketu u kojoj se meštani izjašnjavaju o održavanju zbora građana.