• Nakon rebalansa pokrajinskog budžeta, Inđija očekuje ostatak novca za završetak sporske hale

  Nakon rebalansa pokrajinskog budžeta koji se očekuje polovinom juna, Opština Inđija će dobiti oko 280 miliona dinara kako bi se okončali radovi na sportskoj hali izjavio je predsednik opštine Vladimir Gak. Prema njegovim rečima, završetak radova se očekuje do kraja ove godine. – Razgovorao sam predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem i rekao mi je da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nakon rebalansa pokrajinskog budžeta, Inđija očekuje ostatak novca za završetak sporske hale

  Nakon rebalansa pokrajinskog budžeta koji se očekuje polovinom juna, Opština Inđija će dobiti oko 280 miliona dinara kako bi se okončali radovi na sportskoj hali izjavio je predsednik opštine Vladimir Gak.

  Prema njegovim rečima, završetak radova se očekuje do kraja ove godine.

  Razgovorao sam predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem i rekao mi je da neće biti problema da se nakon rebalansa pokajinskog budžeta, koji se očekuje polovinom juna, dobijemo I preostala sredstava koja po ugovoru iznoso oko 280 miliona dinara. Mnogo na tom znači, da možemo konačno da završimo do kraja godine investiciju I da je konačno predamo građanima na upotrebu – kazao je, između ostalog, Vladimir Gak.

  Podsetimo da je u febuaru ove godine prilikom posete Inđiji, Igor Mirović čvrsto obećao da će sportska Hala u Inđiji, čija izgradnja je počela još 2008. godine, biti završena ove godine.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/novo-obecanje-vlasti-indjijska-hala-ce-biti-gotova-ove-godine/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija