• Nakon Tadića i Nikolića, kompaniju Grundfos posetiće i Aleksandar Vučić

  Predsednik Srbije Aleksandar Vućić prisustvovaće sutra otvaranju novog pogona kompanije “Grundfos” u Inđiji. Svečano otvaranje novog pogona fabrike predviđeno je za 12 časova, najavljeno je iz pres-službe predsednika Srbije. Davne 2009. godine u zgradi opštine Inđija, danska kompanija „Grudfos“ potpisala je Ugovor o zakupu zemljišta sa tadašnjom Direkcijom za izgradnju opštine Inđija . Pored tadašnjeg […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nakon Tadića i Nikolića, kompaniju Grundfos posetiće i Aleksandar Vučić

  Predsednik Srbije Aleksandar Vućić prisustvovaće sutra otvaranju novog pogona kompanije “Grundfos” u Inđiji. Svečano otvaranje novog pogona fabrike predviđeno je za 12 časova, najavljeno je iz pres-službe predsednika Srbije.

  Davne 2009. godine u zgradi opštine Inđija, danska kompanija „Grudfos“ potpisala je Ugovor o zakupu zemljišta sa tadašnjom Direkcijom za izgradnju opštine Inđija . Pored tadašnjeg direktora Direkcije za izgradnju Uroša Ćuruvije, potpisivanju ugovora su prisustvovali i tadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić kao i njena ekselencija ambasadorka Danske Mette Kjulel Nielsen.

  O uspehu ove investicije su od 2009. godine u medijima govorili Boris Tadić, Tomislav Nikolić, Ana Brnabić kao i tri predsednika opštine počevši od Gorana Ješića, Petra Filipovića pa do Vladimira Gaka. Sada je najavljeno da će i aktuelni predsednik Srbije prisustvovati otvaranju novog pogona danske kompanije.  

  Grundfos je krajem jula ove godine dobila dva miliona evra državnih subvencija za proširenje proizvodnog pogona u Inđiji i zapošljanje 250 novih radnika,.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/kompanija-za-samopromociju-dva-predsednika-srbije-premijerke-i-tri-predsednika-opstine/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija