• Nakon tri godine usklađeni naziv i tabla ulice

  Nakon gotovo tri godine kako je promenjen naziv ulice Trejdjunik u Maršala Birjuzova, konačno je i tabla sa nazivom ulice ispratila promenu koja se desila 2019. godiine. Ulici Tredjunik 2019. godine promenjen je naziv u Maršala Birjuzova. Međutim, tabla sa nazivom ulice čitave tri godine je bunila inđinčane jer se nije poklapala sa zvaničnim nazivom. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nakon tri godine usklađeni naziv i tabla ulice

  Nakon gotovo tri godine kako je promenjen naziv ulice Trejdjunik u Maršala Birjuzova, konačno je i tabla sa nazivom ulice ispratila promenu koja se desila 2019. godiine. Ulici Tredjunik 2019. godine promenjen je naziv u Maršala Birjuzova. Međutim, tabla sa nazivom ulice čitave tri godine je bunila inđinčane jer se nije poklapala sa zvaničnim nazivom.

  Foto: mart 2022. godine

  Čitaj povezane vesti:

  Nekadašnja ulica Trejdjunik nakon dve godine dobija tablu sa novim imenom

  Neispunjeno obećanje, zamena table Trejdjunik ulice

  Javnom nabavkom malih vrednosti 27. oktobra 2020. godine opština Inđija dodelila je ugovor vredan 4,3 miliona dinara firmi „Balkanija doo“ iz Novog Sada za nabavku i postavljanje tablica sa izmenama ulica i kućnih brojeva na teritoriji Opštine Inđija. Ovom nabavkom ni tada nije obuhvaćena zamena table sa nazivom jedne od centralnih ulica Trejdjunik u Maršala Birjuzova.

  Nakon niza neispunjenih obećanja o promeni table sa nazivom ulice, konačno su naziv ulice i tabla koja je označava, usklđeni.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]