• Narodna stranka danas zvanično ima odbornika SO Inđija

  Na danas održanoj sednici lokalnog parlamenta u Inđiji, doskorašnji „samostalni odbornik“ Milorad Savić prvi put je prisustvovao sednici kao poslanik Narodne stranke. Savić je nekadašnji član Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Inđije, isključen iz stranke jer je učestvovao na protestima protiv vlasti u julu 2020. godine. Nepune dve godine nakon isključenja potpisao je 16. februara […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Narodna stranka danas zvanično ima odbornika SO Inđija

  Na danas održanoj sednici lokalnog parlamenta u Inđiji, doskorašnji „samostalni odbornik“ Milorad Savić prvi put je prisustvovao sednici kao poslanik Narodne stranke.

  Savić je nekadašnji član Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Inđije, isključen iz stranke jer je učestvovao na protestima protiv vlasti u julu 2020. godine. Nepune dve godine nakon isključenja potpisao je 16. februara ove godine pristupnicu za Narodnu stranku Vuka Jeremića.

  Milorad Savić, je nakon potpisivanja pristupnice za IN Medija kazao da je od početka mandata u lokalnom parlamentu bio samostalni odbornik ali da će do kraja ovog saziva zastupati interese Narodne stranke.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]