Nastavak filma “Sam u kući” stiže u novembru

Categories KULTURA, NOVO, VESTIPosted on

Popularna komedija “Sam u kući” u novembru dobija svoj nastavak po imenu “Home Sweet Home Alone”. Premijera je zakazana za 12. novembar na platformi Dizni plus (Disney Plus), piše Daily Mail.

Glavnu ulogu, koju je u orginalnim filmovima tumačio Mekoli Kalikin (Macaulay Culkin), sada tumači dvanaestogodišnji Arči Jejts (Archie Yates).

Archie Yates

On igra lik Maksa Mersera (Max Mercer), dečaka koga će u novoj verziji filma porodica zaboraviti u stanu kada krene na putu u Japan.

Osnova filma je ista ka i u originalnim nastacima, s tim što će ovoga puta Maks Merser umesto Kevina Mekalistera, koga je igrao Mekoli Kalkin, pokušati da zaštiti kuću od lopova.

blank
Rob Delaney, Ellie Kemper i Archie Yates, foto Empire

U filmu “Home Sweet Home Alone” glume još Eli Kemper (Ellie Kemper), Kenan Tompson (Kenan Thompson) i Rob Delejni (Rob Delaney), a film je režirao Den Mejzer (Dan Mazer) po scenariju Majka Deja (Mikey Day) i Stritera Sajdela (Streeter Seidell).

Spekuliše se da će se i u ovom nastavku pojaviti Mekoli Kalkin, ali te spekulacije nisu potvrđene.

blank
Scena iz filma “Home Alone”

“Sam u kući” postao je božićni klasik i širom sveta se prikazuje u vreme božićnih i novogodišnjih praznika. Prikazan je prvi put pre tačno 31 godine, a punih 30 bilo je potrebno da gledaoci otkriju kako je porodica mogla da zaboravi Kevina i zašto je on ostao kod kuće.

Prošlog decembra jedan korisnik tvitera otkrio je da je odgovor na sva pitanja na samom početku filma, u sceni u kojoj se Kevin prepire sa bratom i slučajno prospu piće po avionskim kartama i pasošima. Kevinov otac ulazi i čisti nered s nekoliko papirnih salveta koje potom baca u kantu, a u jednom kratkom kadru se vidi da se u tom smeću nalazi i Kevinova karta.

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *