• Nastavak filma “Sam u kući” stiže u novembru

  Popularna komedija „Sam u kući“ u novembru dobija svoj nastavak po imenu „Home Sweet Home Alone“. Premijera je zakazana za 12. novembar na platformi Dizni plus (Disney Plus), piše Daily Mail. Glavnu ulogu, koju je u orginalnim filmovima tumačio Mekoli Kalikin (Macaulay Culkin), sada tumači dvanaestogodišnji Arči Jejts (Archie Yates). On igra lik Maksa Mersera […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nastavak filma “Sam u kući” stiže u novembru

  Popularna komedija „Sam u kući“ u novembru dobija svoj nastavak po imenu „Home Sweet Home Alone“. Premijera je zakazana za 12. novembar na platformi Dizni plus (Disney Plus), piše Daily Mail.

  Glavnu ulogu, koju je u orginalnim filmovima tumačio Mekoli Kalikin (Macaulay Culkin), sada tumači dvanaestogodišnji Arči Jejts (Archie Yates).

  Archie Yates

  On igra lik Maksa Mersera (Max Mercer), dečaka koga će u novoj verziji filma porodica zaboraviti u stanu kada krene na putu u Japan.

  Osnova filma je ista ka i u originalnim nastacima, s tim što će ovoga puta Maks Merser umesto Kevina Mekalistera, koga je igrao Mekoli Kalkin, pokušati da zaštiti kuću od lopova.

  Rob Delaney, Ellie Kemper i Archie Yates, foto Empire

  U filmu „Home Sweet Home Alone“ glume još Eli Kemper (Ellie Kemper), Kenan Tompson (Kenan Thompson) i Rob Delejni (Rob Delaney), a film je režirao Den Mejzer (Dan Mazer) po scenariju Majka Deja (Mikey Day) i Stritera Sajdela (Streeter Seidell).

  Spekuliše se da će se i u ovom nastavku pojaviti Mekoli Kalkin, ali te spekulacije nisu potvrđene.

  Scena iz filma „Home Alone“

  „Sam u kući“ postao je božićni klasik i širom sveta se prikazuje u vreme božićnih i novogodišnjih praznika. Prikazan je prvi put pre tačno 31 godine, a punih 30 bilo je potrebno da gledaoci otkriju kako je porodica mogla da zaboravi Kevina i zašto je on ostao kod kuće.

  Prošlog decembra jedan korisnik tvitera otkrio je da je odgovor na sva pitanja na samom početku filma, u sceni u kojoj se Kevin prepire sa bratom i slučajno prospu piće po avionskim kartama i pasošima. Kevinov otac ulazi i čisti nered s nekoliko papirnih salveta koje potom baca u kantu, a u jednom kratkom kadru se vidi da se u tom smeću nalazi i Kevinova karta.

  https://twitter.com/JonjayJJ/status/1335646428887195659?s=20

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]