• Nastavak izgradnje nove sportske hale

  Odbornici Skupštine opštine Inđija usvojili su danas na hitnoj sednici odluku o rebalansu budžeta kojom će se omogućiti da konačno započnu radovi na završavanju izgradnje nove sportske dvorane. Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine uplatiće 593 miliona dinara a Opština Inđija dodatnih 134,6 miliona dinara. Iako su radovi prema prethodno urađenom projektu koštali manje i trebali […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nastavak izgradnje nove sportske hale

  Odbornici Skupštine opštine Inđija usvojili su danas na hitnoj sednici odluku o rebalansu budžeta kojom će se omogućiti da konačno započnu radovi na završavanju izgradnje nove sportske dvorane. Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine uplatiće 593 miliona dinara a Opština Inđija dodatnih 134,6 miliona dinara.

  Iako su radovi prema prethodno urađenom projektu koštali manje i trebali da se finansiraju isključivo od strane Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, cene građevinskih materijala na svetskom tržištu uslovili su poskupljenje projekta.

  Napravljen je dogovor u kojem će ipak i Opština Inđija učestvovati sa sopstvenim sredstvima ali će Uprava za kapitalna ulaganja investirati u potpunu rekonstrukciju deonice puta između Novog Slankamena i Surduka.

   IZVOR: zvanični sajt opštine Inđija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]