• Nastavak masovne prodaje vikendica

  Na teritoriji Opštine Inđija čak 144 vikendice promenile su vlasnika prošle godine. To je istovremeno i najveći broj vikendica koji je prodat u nekoj opštini u Srbiji, pokazuju podaci Republičkog geodetskog zavoda. Iako je brojka dosta visoka, ona je nešto niža nego godinu dana ranije, kada je prodato čak 176 vikendica, sa rasponom cena od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nastavak masovne prodaje vikendica

  Na teritoriji Opštine Inđija čak 144 vikendice promenile su vlasnika prošle godine. To je istovremeno i najveći broj vikendica koji je prodat u nekoj opštini u Srbiji, pokazuju podaci Republičkog geodetskog zavoda.

  Iako je brojka dosta visoka, ona je nešto niža nego godinu dana ranije, kada je prodato čak 176 vikendica, sa rasponom cena od 1.000, pa sve do 200.000 evra po vikendici.

  Prema rečima direktora jedne novosadske agencije za promet nekretninama, Dragana Rabatića, povećana potražnja za kućama i vikendicama koja je krenula sa pandemijom, i dalje traje.

  – Kupci koji žele da investiraju u kuće van Novog Sada u većini slučajeva žele da se izmeste iz grada, ali ne previše. Reč je o krugu do 20 kilometara od Novog Sada. Bitno im je da je kuća bliže gradu i da bude infrastrukturno opremljena. Takve kuće su i najskuplje, jeftinije su one koje su dalje od grada i sa manjom opremljenošću – kaže Rabatić za Dnevnik.

  On dodaje da oni koji kupuju vikendice, najčešće biraju Frušku goru, a da se najviše traže one koje su potpuno opremljene za svakodnevni život.

  POGLEDAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjincani-se-odricu-svojih-vikendica/

  Naslovna fotografija: Jovan Čavić (Fruška Gora)
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]