• Nastavljamo bez Dunje Orlović, poručuju iz pokreta Građanin

  Pokret Građanin ostao je bez odbornika, pa samim tim i odborničke grupe u Skupštini opštine Inđija nakon što je uspešna rukometašica Dunja Orlović isključena iz ove političke organizacije. U saopštenju za javnost navode da je Dunja Orlović početkom godine profesionalnu karijeru nastavila u Lokomotivi iz Zagreba, te da neće biti u mogućnosti da redovno prisustvuje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nastavljamo bez Dunje Orlović, poručuju iz pokreta Građanin

  Pokret Građanin ostao je bez odbornika, pa samim tim i odborničke grupe u Skupštini opštine Inđija nakon što je uspešna rukometašica Dunja Orlović isključena iz ove političke organizacije.

  U saopštenju za javnost navode da je Dunja Orlović početkom godine profesionalnu karijeru nastavila u Lokomotivi iz Zagreba, te da neće biti u mogućnosti da redovno prisustvuje sednicama Skupštine opštine Inđija:

  –  Mislili smo da će moći da uskladi profesionalne obaveze sa funkcijom odbornika. Međutim, to nije uspela. Građanima smo obećali da ćemo u svakom momentu biti spremni da ih saslušamo i da ćemo biti njihov glas u Skupštini. Takođe, kritikovali smo u prošlosti odbornike koji ne dolaze na sednicu, a građani ih plaćaju. Da druge kritikujemo, a radimo isto, pa kakvi bismo to onda bili? Кao i svi drugi. Vi dobro znate da smo drugačiji.– navode u svom saopštenju.

  Lokalni parlament u Inđiji

  Lider pokreta Građanin, Strahinja Jovanović kaže za IN Medija da će preostala dva odbornika nastaviti da u lokalnom parlamentu zastupaju interese građana Inđije.

  Mi ćemo kao i do sada biti aktivni na sednicama Skupštine opštine Inđija. Iako više nemamo pravo na odborničku grupu jer nemamo tri odbornika to nas neće sprečiti da iznosimo naše mišljenje o odlukama koje se u parlamentu donose. – objašnjava Jovanović.

  Novinari IN Medija su pokušali da stupe u kontakt sa Dunjom Orlović, ali na naše pitanje „Koji je razlog napuštanja pokreta Građanin“ nismo dobili odgovor.

  Strahinja Jovanović  je dodao da je Dunja Orlović nosilac svog mandata i da joj pokret Građanin želi sve najbolje u daljoj političkoj i profesionalnoj karijeri.

  IN Medija

  Možda te zanima:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gg-gradjanin-kampanja-protiv-nas-prevazilazi-granice-ljudskosti-i-dostojanstva/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija