• Nastavljena izgradnja Keltskog naselja

  Započeti su radovi na izgradnji i uređenju rekonstruisanog keltskog naselja u Inđiji, budućeg turističkog kompleksa u blizini gradskog bazena. Izgradnja je počela pre nekoliko godina, a trenutna faza radova obuhvata nastavak izgradnje ograde i staza, izgradnju jednog objekta, tribine za takmičenja i tribine za predavanja. Radovi se finansiraju sredstvima koje je Turistička organizacija opštine Inđija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Započeti su radovi na izgradnji i uređenju rekonstruisanog keltskog naselja u Inđiji, budućeg turističkog kompleksa u blizini gradskog bazena.

  Izgradnja je počela pre nekoliko godina, a trenutna faza radova obuhvata nastavak izgradnje ograde i staza, izgradnju jednog objekta, tribine za takmičenja i tribine za predavanja.

  Radovi se finansiraju sredstvima koje je Turistička organizacija opštine Inđija obezbedila na konkursu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija za infrastrukturne projekte razvoja turizma i sredstvima Opštine Inđija.

  Vrednost aktuelnih radova je 6,3 miliona dinara sa PDV-om, od čega Ministarstvo finansira sa četiri miliona dinara, a ostatak je iz opštinske kase. Rok za završetak radova je do kraja septembra.

  Izvor: Dnevnik

  Pre samo dve godine Keltsko naselje je izgledalo u potpunosti zapušteno i zaraslo u travu.

  [envira-gallery id=“166″]

  Uskoro ćemo objaviti nove video snimke i fotografije objekta u izgradnji.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]