• Nastavljeni verbalni napadi na odbornika Strahinju Jovanovića

  Sukob  javnog preduzeća Inđija „Put“ i opozicionog odbornika u Skupštini opštine Inđija Strahinje Jovanovića nastavljen je i danas kada su se na zvaničnoj stranici na društvenoj mreži Facebook GG „Građanin“, čiji je Jovanović osnivač, oglasili i direktor pomenutog preduzeća Marko Gašić, kao i rukovodilac sektora za upravljanje putevima i parkiralištima Uroš Trifunović. Direktor JP Inđija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nastavljeni verbalni napadi na odbornika Strahinju Jovanovića

  Sukob  javnog preduzeća Inđija „Put“ i opozicionog odbornika u Skupštini opštine Inđija Strahinje Jovanovića nastavljen je i danas kada su se na zvaničnoj stranici na društvenoj mreži Facebook GG „Građanin“, čiji je Jovanović osnivač, oglasili i direktor pomenutog preduzeća Marko Gašić, kao i rukovodilac sektora za upravljanje putevima i parkiralištima Uroš Trifunović.

  Direktor JP Inđija Put Marko Gašić je u komentaru naveo da nije bilo pokušaja odnošenja vozila niti oštećenog vozila, kako u svom snimku tvrdi Strahinja Jovanović. Kritiku koju je Jovanović uputio javnom preduzeću na čijem je čelu, Marko Gašić je nazvao „običnim populizmom“.

  Kao i uvek pričate o istini sa jedne strane, u drugu ne želite da se uverite. I dalje tvrdim da tri pokušaja odnošenja vozila nisu bila. Napadate na društvenim mrežama a kad vam se odgovori sa istinom preko istih vi napadate što neko vodi raspravu preko mreža. Sta je bilo sa jučerasnjim snimkom oštećenog vozila??? Vlasnik bio sa limarom i utvrdio da nikakva oštecenja ne postoje. Demant??? Kao i uvek ne postoji. Običan populizam.” navodi u svom komentaru prvi čovek JP Inđija Put, Marko Gašić.

  U čitavu priču uključio se i rukovodilac sektora za upravljanje putevima i parkiralištima Uroš Trifunović, koji u komentaru kaže da informacija koju je odbornik Strahinja Jovanović saopštio svojim pratiocima na zvaničnoj stranici GG „Građanin“ nije tačna.

  Smatram da bi bilo krajnje korektno da prestanete da iznosite poluinformacije ili dezinformacije što je slučaj sa situacijom o kojoj govorite. Apsolutno je netačno da je Pauk pobegao sa lica mesta. Radnici su odmah obavestili rukovodioca da postoji prigovor na oštećenje vozila i nisu se pomerili dok ja lično nisam došao na lice mesta.” navodi Trifunović u svom komentaru i dodaje:

  Lično sam azgovarao sa vlasnikom vozila i objasnio mu da posedujemo fotografije vozila pre pokušaja uklanjanja i da ukoliko su na vozilu nastala oštecenja nakon toga, sve će biti nadoknađeno. Čak sam čoveku ostavio svoj kontakt i pozvao ga da uputi zahtev za naknadu štete ukoliko šteta postoji. Niko se nikad nije javio. To je informacija koja je pouzdana i sa lica mesta. Međutim, vi naravno niste ništa od toga objavili.”

  Pored demanta sa jedne i druge strane, u raspravu su se uključili i građani koji su u komentarima postavili pitanje “Zbog čega rukovodioci jednog javnog preduzeća radno vreme provode na društvenoj mreži?

  Podsetimo, odbornik Strahinja Jovanović je pre dva dana putem društvene mreže Facebook ukazao na problem nedostatka parkinga, pogrešnog odnosa prema javnoj ili privatnoj površini u Bloka 63, nakon čega su došle reakcije iz nadležnog preduzeća. Prvo kao status na zvaničnoj stranici JP Inđija Put, a zatim i u vidu komentara direktora i rukovodioca nadležne službe tog javnog preduzeća, o čemu smo već pisali.

  M. Blečić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]