• Nastavljeno oslikavanje platoa kod Kuće Vojnovića

  Učenici srednje škole „Dr Đorđe Natošević“ i Gimnazije iz Inđije nastavili su oslikavanje platoa ispred Kuće Vojnovića, saopštio je KCI. Kako se navodi, radi se o drugoj fazi oslikavanja, koje je počelo 12. aprila, nakon konkursa koji je sproveden među učenicima srednjih škola. Na tom konkursu, pod nazivom “Igra boja i oblika”, za najbolje idejno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nastavljeno oslikavanje platoa kod Kuće Vojnovića

  Učenici srednje škole „Dr Đorđe Natošević“ i Gimnazije iz Inđije nastavili su oslikavanje platoa ispred Kuće Vojnovića, saopštio je KCI.

  Kako se navodi, radi se o drugoj fazi oslikavanja, koje je počelo 12. aprila, nakon konkursa koji je sproveden među učenicima srednjih škola.

  Na tom konkursu, pod nazivom “Igra boja i oblika”, za najbolje idejno rešenje za oslikavanje platoa kod Galerije Kuće Vojnovića proglašen je rad učenice inđijske Gimnazije Anja Anđelković.

  – Uređenje platoa se radi po odabranim detaljima sa pobedničkih i visoko plasiranih radova. Ovim projektom nastojimo da podstaknemo učenike da iskažu sopstvena rešenja i mišljenja kroz umetnička dela sa kojima su imali prilike da se susretnu u Galeriji Kuće Vojnovića – ponovili su iz KCI svoju raniju izjavu.

  POGLEDAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/plato-ispred-kuce-vojnovica-poceo-da-dobija-novi-izgled/

  Fotografije: KCI
  Radovan Nikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura