• Nastup Garavog Sokaka na otvaranju bankomata u Karavukovu

  Nastup grupe Garavi Sokak na otvaranjima ovog tipa nije neuobičajna pojava, oni su 18. maja 2018. godine nastupali u Inđji prilikom otvaranja ekspoziture Poštanske štedionice, Tom prilikom premijerno je izvedena pesma posvećena ovoj štedionici na trotoaru u centru Inđije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nastup Garavog Sokaka na otvaranju bankomata u Karavukovu
  Foto: Opština Inđija 2018.godina

  Banka Poštanska štedionica svečano je otvorila bankomat u Karavukovu, a u okviru upriličenog muzičkog programa nastupio je bend „Garavi Sokak“. Garavi Sokak je maja 2018. godine nastupao u Inđji prilikom otvaranja ekspoziture Poštanske štedionice, tom prilikom premijerno je izvedena pesma posvećena ovoj štedionici.

  Prema navodima portal 025.rs, zajedno sa stanovnicima Karavukova, otvaranju bankomata prisustvovali su Isidora Đaković, direktorka Filijale u Subotici, Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora „Poštanske štedionice” i Igor Praća, pomoćnik predsednika opštine Odžaci.

  Igora Praća zahvalio se ispred lokalne samouprave rukovodstvu Banke na tome što su izašli u susret meštanima, te je izrazio nadu da će se ova praksa nastaviti i u drugim mestima opštine Odžaci.

  Predsednik Izvršnog odbora „Poštanske štedionice”, Bojan Kekić, poručio je da će Banka raditi na širenju mreže, kako bankomata, tako i poslovnica, a sve sa ciljem da odgovori zahtevima građana.

  Inđinčani su imali priliku da prisustvuju sličnom događaju 18. maja 2018. godine prilikom svečanog otvaranja ekspoziture Poštanske štedionice u centru Inđije

  Otvaranju je prisustvovao i Bane Krstić, frontmen grupe Garavi sokak, koji je tom prilikom premijerno otpevao pesmu posvećenu Poštanskoj štedionici.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina