• NBS: Autoosiguranje mora da pojeftini i da se građanima vrate pare

  Svim društvima za osiguranje koja su neosnovano povećala premiju osiguranja od autoodgovornosti NBS je danas uputila dopis kojim ih poziva da tu premiju u najkraćem roku vrate na prethodni nivo, prenosi FoNet. U okviru svojih nadzornih ovlašćenja NBS će pokrenuti postupke nadzora protiv onih društava za osiguranje koja nastave da naplaćuju neopravdano povećane premije. Takođe, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NBS: Autoosiguranje mora da pojeftini i da se građanima vrate pare

  Svim društvima za osiguranje koja su neosnovano povećala premiju osiguranja od autoodgovornosti NBS je danas uputila dopis kojim ih poziva da tu premiju u najkraćem roku vrate na prethodni nivo, prenosi FoNet.

  U okviru svojih nadzornih ovlašćenja NBS će pokrenuti postupke nadzora protiv onih društava za osiguranje koja nastave da naplaćuju neopravdano povećane premije.

  Takođe, NBS će preduzeti sve potrebne mere kako bi zaštitila prava i interesa ugovarača osiguranja.

  Istovremeno, NBS očekuje i da društva za osiguranje bez odlaganja obaveste ugovarače osiguranja o roku i načinu na koji će vratiti novac onim ugovaračima osiguranja kojima su naplaćene neosnovano veće premije u prethodnih 25 dana, odnosno od 1. avgusta kada je premija obaveznog osiguranja od autoodgovornosti povećana u proseku za oko 22 odsto.

  Pročitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/sta-sve-treba-za-tehnicki-pregled/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija