• NDNV: Ugrožena bezbednost Dinka Gruhonjića i njegove porodice

  Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) najoštrije je osudilo najnovije pretnje programskom direktoru NDNV-a, novinaru Dinku Gruhonjiću i njegovoj porodici i još jednom pozvalo nadležne organe da hitno reaguju i zaštite kolegu Gruhonjića i sve članove njegove porodice. Dinko Gruhonjić je u više navrata bio meta napada i pretnji, a u poslednjim koje su se desile juče, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NDNV: Ugrožena bezbednost Dinka Gruhonjića i njegove porodice

  Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) najoštrije je osudilo najnovije pretnje programskom direktoru NDNV-a, novinaru Dinku Gruhonjiću i njegovoj porodici i još jednom pozvalo nadležne organe da hitno reaguju i zaštite kolegu Gruhonjića i sve članove njegove porodice.

  Dinko Gruhonjić je u više navrata bio meta napada i pretnji, a u poslednjim koje su se desile juče, eksplicitno se preti i članovima njegove porodice – deci, supruzi i sestri.

  Između ponoći i jedan sat 25. aprila osoba koja se predstavila kao Srbin i četnik, je putem društvene mreže Facebook u više navrata uputila pretnje Dinku Gruhonjiću i članovima njegove porodice najvulgarnijim izrazima, optužujući ga da je “izdajica”. Ista osoba je u više navrata pokušala i da ga pozove putem Facebook messengera.

  Krajnje je vreme da policija i tužilaštvo počnu da primenjuju zakone i procesuiraju odgovorne za crtanje mete na čelu Dinku Gruhonjiću i ugrožavanje bezbednosti njegove porodice. – ističu iz Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine.

  Ovo udruženje skrenulo je pažnju javnosti da je o svemu obavešteno nadležno tužilastvo, i da očekuju da će ovaj put vinovnici pretnji konačno biti privedeni pravdi.

  IN Medija

  Pogledaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/cenzolovka-nove-pretnje-upucene-novinarki-verici-marincic/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina