• NDNV: Užasne pretnje novinaru pančevačkog portala, država odgovara za njegovu bezbednost

  Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) poručilo je danas državnim organima da je bezbednost novinara portala “Pančevo Si Ti” Slobodana Dukića kojem su upućene pretnje isključivo njihova odgovornost i upozorilo da će u suprotnom nasilnici preuzeti zakon u svoje ruke. Novinaru Dukiću nepoznati počinioci ostavili su noćas dva pogrebna venca na ulazu u porodično imanje u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NDNV: Užasne pretnje novinaru pančevačkog portala, država odgovara za njegovu bezbednost

  Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) poručilo je danas državnim organima da je bezbednost novinara portala “Pančevo Si Ti” Slobodana Dukića kojem su upućene pretnje isključivo njihova odgovornost i upozorilo da će u suprotnom nasilnici preuzeti zakon u svoje ruke.

  Novinaru Dukiću nepoznati počinioci ostavili su noćas dva pogrebna venca na ulazu u porodično imanje u Šumarku, u opštini Kovin.

  Redakcija portala Pančevo Si Ti je saopštila da je o svemu obavestila nadležne u Policijskoj upravi u Pančevu i u Osnovnom i Višem tužilaštvu u Smederevu.

  “Ovaj morbidni gest pretnje zapravo je moguć u društvu u kojem su govor mržnje, zastrašivanje i targetiranje novinara, i drugih ‘nepodobnih’ predstavnika društva, nažalost postali nova normalnost”, ocenio je NDNV u saopštenju za javnost.

  Dodali su da pružaju punu podršku kolegi Slobodanu Dukiću, kao i pravnu pomoć i naveli da će o ovim gnusnim pretnjama obavestiti sve relevantne međunarodne novinarske organizacije.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Mladim poljoprivrednicima 148 miliona dinara

  Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu organizovao je dodelu ugovora, u vrednosti 148 miliona dinara, poljoprivrednim proizvođačima mlađim od 40 […]