• Nedić: Nećemo uzeti novac za moto skup, sad je kasno i nema termina

  Iako je opštinska Komisija donela odluku da podrži sa 378 400 dinara projekat “Moto skup 2022”, predsednik moto kluba “MK – Inđija” Aleksandar Nedić kaže za IN Medija da moto skup najverovatnije neće biti održan. Kako je objasnio Nedić, kasno je za organizovanje skupa jer nema termina. – Opština kasni 5 meseci sa svim tim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nedić: Nećemo uzeti novac za moto skup, sad je kasno i nema termina

  Iako je opštinska Komisija donela odluku da podrži sa 378 400 dinara projekat “Moto skup 2022”, predsednik moto kluba “MK – Inđija” Aleksandar Nedić kaže za IN Medija da moto skup najverovatnije neće biti održan.

  Kako je objasnio Nedić, kasno je za organizovanje skupa jer nema termina.

  Opština kasni 5 meseci sa svim tim tako da najverovanije nećemo uzeti sredstva. Nećemo održati moto skup, jer nema slobodnih termina više.

  Kao što smo ranije naveli, odluka Komisije je da moto klubu “MK – Inđija” odobri 378 400 dinara za projekat “Moto skup 2022”. Kako je IN Medija ranije pisala, prethodno najavljen moto skup u Inđiji za 8. i 9. jul otkazan je, prema rečima organizatora, iz više razloga  a osnovni razlog je izostanak budžetskog finansiranja za organizovanje manifestacija.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/nakon-pisanja-in-medija-opstina-podrzala-moto-skup/

  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]